20100218

TRAVEL | Weekendje Brussel


Morgen ga ik heerlijk 4 dagen naar Brussel met mijn beste vriendin BD!
Ik ben er echt aan toe om er tussenuit te gaan. Normaal relax ik in de kerstvakantie, maar door mijn werk ben ik daar niet echt aan toe gekomen. Op de vakantie volgde de tentamenweken etc etc. Oftewel hoog tijd om lekker weg te gaan.

Eigenlijk was het de bedoeling om weer naar Londen te gaan, maar dat wilde niet helemaal lukken door hoge vliegticket prijzen. Toen zijn we op het idee gekomen om naar Brussel te gaan! Het was de bedoeling om 3 weken geleden al te boeken en we hadden toen ook een prachtige aanbieding voor het Hilton gezien. Helaas wilde mijn vriendin niet meteen boeken en ging die aanbieding onze neus voorbij.

Ongeveer 2 weken geleden hebben dan eindelijk de reis en het hotel geboekt. We zitten in het 3-sterren hotel Chelton. En we gaan er met Ns Hispeed naartoe. Lekker vanaf Rotterdam binnen 2 uur in Brussel. Ideaal! Ik en BD gaan weer lekker de toerist uithangen. Overal foto's van maken. Daar ben ik erg goed in.

Maandagavond ben ik weer terug op Nederlandse bodem (net op tijd om de herhaling van Gehaktdag te zien). Ik ga nu verder met de laatste dingen inpakken voor morgen!

KUS

4 opmerkingen:

 1. Oh wat heerlijk...een weekendje weg.
  Het hotel ziet er leuk uit. Even weg van alles en iedereen.
  Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou rekenen vind ik juist helemaal niet erg om weer te hebben. Ik vind rekenen juist super leuk. Ja ik snap ook niet waarom, hihi. Alleen spelling enz. vind ik wel weer minder.
  Klinkt erg leuk! Veel plezier!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heej, ik las je reactie over Noorderlach op mijn blog! Ik ben vrijdag geweest, vond CM opzich wel grappig, maar daar hoef ik niet 3 uur voor in de trein naar Hoogeveen. En inderdaad jammer van de afterparty, al hebben wij het voor ons zelf nog wel leuk gemaakt. LM is gewoon veeeeel beter georganiseerd, en daarom ook leuker.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als je de hele vakantie bent aan het werken kun je niet goed uitrusten nee :/ Hopelijk ben je wel helemaal chill na deze vakantie :D

  BeantwoordenVerwijderen