20100304

TRAVEL | Brussel 2010

Mijn weekendje in Brussel was echt super leuk! Oké het hotel viel misschien wat tegen, het leek alsof het een beetje in de jaren '70 was blijven steken, maar het was goedkoop en we hadden een dak boven ons hoofd.

             Photobucket

Ik moest erg wennen aan Brussel. Ten eerste dacht ik er toch meer Nederlands werd gepraat dan daadwerkelijk het geval was. Ten tweede kwam ik op bijna elke hoek in het centrum een zwever/bedelaar tegen... En dat noemt zich dan hoofdstad van Europa?'Maar ik heb het wel erg naar mijn zin gehad met mijn beste vriendin. We hebben het Atomium gezien, en dan voornamelijk het parkje ernaast was erg leuk en hebben er veel mooie foto's genomen. Ook moesten we naar Manneken pis en de grote markt. Het is best een gezellige stad en heeft hier en daar wat weg van Parijs.

Photobucket

Helaas vonden we het er 's avonds wat minder leuk. We zijn daarom maar naar de bioscoop geweest en hebben ons daarna met drank en snacks in de hotelkamer opgesloten en hebben daar naar onze seventies radio geluisterd!

Al met al hebben we 4 hele leuke dagen gehad daar.

2 opmerkingen:

  1. Wow dat klinkt als een super drukke, maar ook super gave week! :D En wat gaaf dat je foto's gescoord hebt! ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hehe, ja dat valt vies tegen als je in Bruxelles bent. Er spreken meer mensen Frans dan Nederlands.. Ik ben er zelf ook geweest en ik merkte het zelf ook. Toch wel raar dan, dat in één stad twee talen worden gesproken, maar dat de Franstaligen geen Nederlands kunnen en andersom.

    BeantwoordenVerwijderen