20100402

PERSONAL | What I've Been Up To Van Hot Naar Her!

Zo, de drukke periode is weer bijna achter de rug! Na mijn drukke voorjaarsvakantie heb ik weinig rust meer gehad. Drukke, lange dgen school en werk en daarnaast nog een groot project voor school.
En dan ook nog eens al die dingen in je vrije tijd! Ik zit nu in mijn tentamenperiode en heb 2 tentamens, CEI en M&O, en mijn contractonderhandeling erop zitten. CEI (Concept Entertainment Industrie, alles over muziek, tv, film, events en nieuwe media) ging onwijs goed! 7 van de 10 vragen kwamen rechtstreeks uit het oefententamen.

Komende woensdag heb ik mijn tentamen Juridische Omgeving en vrijdag mijn herkansing Financieel Management. Ik voorspel al dat ik FiMa niet ga halen...Wat een pest vak zeg!
Twee weken geleden ben ik voor het eerst naar en Imax 3D film geweest en wel die van Alice in Wonderland! Super gafe film zeg! 3D is ook best cool, al vind ik de ondertiteling erg irritant. En ik vind de Imax 3D-bril ook wel een beetje vervelend zitten.

Ik heb ook eindelijk een keuzeactiviteit voor school geregeld!!!! Ik ben vrijwilliger bij een theater. Ik mag dan kaartjes controleren aan de deur en bij de garderobe en af en toe bij de artiestenfoyer staan. Morgenavond is mijn eerste 'werkdag' in het theater en ben erg benieuwd! Deze maand ga ik nog 2 avonden en in mei nog 4/5 avonden en dan zitten de 30 uur er alweer op! Misschien als het bevalt wil ik langer vrijwilliger blijven. Maar eerst eens kijken of het echt leuk is haha

Verder ben ik nog 4 keer naar het theater geweest. Één keer naar Club Melchior, een keer naar Veldhuis&Kemper en 2 keer naar Jurk! Heb weer een aantal foto's kunnen scoren en heb tijdens alle shows echt heel erg gelachen. Vooral met Jurk! Zij zijn echt geweldig. Gisteren heb ik de voorlaatste show gezien. Zo jammer dat hun tour alweer voorbij is... Maar er komt nog een Twitterconcert aan, Thank god!

Dat was weer een kleine update vanuit mijn O zo drukke leventje.

5 opmerkingen:

 1. Ah vrijwilliger bij een theater, dat is gaaf zeg :D Kan je ook gratis de shows zien dan? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt inderdaad druk, maar vooral met leuke dingen! Hou het zo. :) xMM

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe kwam je aan dat oefen tentame?? Als je hem nog hebt zou je hem dan kunnen mailen naar me? eriklourenssen@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb je toevallig ook voor mij dat oefententamen nog? Groetjes,
  da-puk@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Maryn, nee dat heb ik helaas niet meer... dat heb ik direct weggedaan nadat ik mijn tentamen had behaald!
  Maar succes met je toets!

  BeantwoordenVerwijderen