20101228

CHALLENGES | Day 2 Je eerste liefde

Ik had het tijdens mijn stel je voor post er al over dat ik single ben. Eigenlijk ben ik dit ook altijd geweest. Ik heb nog nooit een vriendje gehad. Waarschijnlijk komt dit deels omdat ik niet echt een uitgaans type ben en dus kom ik bijna nooit jongens tegen.

Anyways, ik ben uiteraard vaak verliefd geweest. Als we het dan gaan hebben over een eerste liefde twijfel ik tussen 2 jongens. Blijkbaar was ik wel gewild toen ik 6 was, want toen kwamen mijn ‘eerste liefdes’. Zeg maar gewoon kalverliefdes. Dit waren D. en K. Bij D. zat ik in de klas en zat naast hem. Op een dag kreeg ik een wenskaart met de tekst “wil je een keertje in de tussenpauze bij mij komen eten?”. Echt super ‘spannend’ en leuk! Dit heb ik toen ook gedaan. Toen zijn we een tijdje onafscheidelijk geweest, maar dat was ook snel voorbij.

K. daarentegen was 2 keer mijn ‘liefde’. Toen ik 6 en 10 was. Ik woonde bij K. in de straat en hij was 2 jaar ouder dan ik. Toen ik 6 was waren wij ook opeens onafscheidelijk en speelden we vaak buiten. Op de een of andere manier voelde hij als mijn ‘liefde’ haha! Toen ik 10 was werd het wel iets spannender. We speelden nog steeds buiten, maar toen speelden we ook stelletjes. Ik kan me nog goed herinneren dat hij voorstelde om te gaan zoenen. Ik vond het zo eng.. Uiteindelijk te eng en is het er nooit van gekomen. K. en ik kunnen nog steeds goed opschieten, alleen zien we elkaar bijna nooit…

Tot zover mijn spannende eerste ‘liefdes’ escapades.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten