20101229

CHALLENGES | Day 3 Je ouders

Mijn ouders J. en A. zijn beide in de vijftig en zijn geboren en getogen Rotterdammers en dat is goed te horen! Ze zijn 2 hard werkende mensen.

Mijn moeder is een nog iets te bezorgde moeder. Het is erg lief dat ze zich zorgen om mij maakt, maar ik ben 21 en kan toch wel een beetje voor mezelf zorgen… Zo heeft ze het liefste dat ik niet na 21 uur naar buiten ga, want stel dat er wat gebeurt! Tja dat kan ook overdag! Af en toe is ze te bemoeierig en zou ik willen dat ze iets meer relaxt zou zijn.
Mijn vader merkt ook dat mijn moeder zo is, maar durft er niks van te zeggen… Mijn vader begint inmiddels een beetje doof te worden (en slechtziend), dus moet ik alles 2 keer tegen hem zeggen. Op zich is mijn vader wel relaxt en lief!

Ach het is een apart stel, maar ik hou wel van ze hoor! Al merk ik wel steeds vaker dat ik meer verlang naar een eigen plek ZONDER mijn ouders…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten