20110112

CHALLENGES | Day 15 Je dromen

Mijn dromen. Dat zijn er veel, heel erg veel! Ik houd een lijstje bij met dingen die ik graag in mijn leven zou willen doen. Zo zou ik veel willen reizen, bijvoorbeeld naar New York, Moskou, San Fransisco, Praag, Egypte etc. Ik zou graag een boek willen schrijven, Frans leren spreken, Oud&Nieuw in New York of Londen willen vieren en zou ik ook nog graag in Amsterdam willen wonen.

Ik droom ook over een baan in de Media. Wat ik precies wil weet ik nog niet. Wil ik tv, theater of wil ik op een redactie werken bij een magazine? Of is radio toch wat voor mij? Ik vind het allemaal erg moeilijk. In mijn dromen is het erg makkelijk, daar doe ik van alles wel wat! Helaas werkt dat in het echte leven niet zo en zal ik keuzes moeten maken...

In mijn dromen heb ik later een geweldig leuk, grappige, slimme en knappe man en wonen we in een geweldig huis. Of kinderen in dat plaatje passen weet ik niet. Daarnaast heb ik nog steeds mijn geweldige vrienden en doen we regelmatig leuke dingen met z'n allen.
Ach al zou er maar 10% van mijn dromen uitkomen, dan denk ik dat ik een erg leuk leven zal leiden!

1 opmerking: