20110107

CHALLENGES | Day 7 Je beste vriendin

Mijn beste vriendin heet Bo-Danique. En Bo-Danique. ken ik al vanaf mijn vijfde. Wij hebben bij elkaar op de basisschool en middelbare school gezeten. Het is sinds de 4e van de middelbare school dat we echt beste vriendinnen zijn! We hebben al veel meegemaakt met andere, voormalige vrienden en toch zijn wij altijd met elkaar om blijven gaan. Vooral de laatste 2 jaar zijn we bijna onafscheidelijk. We zijn nu 3 keer met elkaar op vakantie geweest. De eerste keer was naar Londen, de tweede keer naar Brussel en de laatste keer was in een huisje in Gelderland. Af en toe zijn er dingen die botsen, maar ondanks dat hebben wij eigenlijk nooit ruzie!

Ik kan me niet voorstellen dat ik zonder haar zou moeten en dat hoeft gelukkig ook niet.  Ik beschouw Bo-Danique als mijn familie en stiekem toch ook wel een beetje als mijn soulmate!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten