20110107

CHALLENGES | Day 9 Je geloof

Nou daar kan ik heel erg kort in zijn. Ik geloof niet. Ondanks dat mijn ouders gelovig zijn opgevoed, ik op een christelijk basis en middelbare school heb gezet en ik in de tuin van mijn oom vaak liedjes over Jezus zong ben ik niet gelovig. Het enige waar ik in geloof is in mijzelf. Dingen die ik zelf doe heb ik ook zelf in de hand en ik mis ook geen ‘begeleiding’ van boven.

Ik heb ook niks tegen mensen die wel in God en Jezus geloven, zolang ze mij er verder niet mee lastig vallen! Ik val mensen ook niet lastig met het feit dat ik NIET geloof, waarom zijn er dan altijd mensen die anderen willen overhalen om WEL te gaan geloven.

Ik heb nou eenmaal niks met het geloof en het kan mij niks schelen of het dan over de Islam, Jodendom, Katholicisme, Boeddhisme of Christendom gaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten