20110120

ENTERTAINMENT | La Cage Aux Folles


La Cage aux Folles speelt zich af in het nachtleven van Saint-Tropez. Albin (Jon van Eerd) en Georges (Stanley Burleson) leiden een liefdevol en onbekommerd bestaan aan de Franse Côte d’Azur. Hier runnen zij de befaamde nachtclub ‘ La Cage aux Folles’ waar Albin met zijn travestieact als de beroemde Zaza triomfen viert. Wanneer de zoon van Georges, aankondigt te willen trouwen met de dochter van een conservatieve politicus wordt hun leven op z’n kop gezet. Het frivole appartement moet worden omgetoverd tot een sobere kloosterkamer, de biologische moeder moet worden opgetrommeld én ‘Albin moet weg’. Dit alles om hun levensstijl te verbergen en de schone schijn van een ‘normaal’ gezin op te houden. Kunnen ze de schijn hoog houden?In La Cage aux Folles ontvouwt zich een humoristisch, maar tegelijkertijd ook een integer en aandoenlijk verhaal dat gaat over familiewaarden, onvoorwaardelijke liefde en vooral de behoefte om te vieren wie we zijn. Met: Jon van Eerd  als extravagante Zaza, Stanley Burleson in de rol van nachtclubeigenaar Georges, Derek de Lint en Liz Snoijink als conservatieve schoonfamilie, Gerrie van der Klei als excentrieke gastvrouw, Karel Simons en Anouk Maas als verliefde twintigers en Juan Wells als butler van Georges en Albin.La Cage aux Folles, een musical van Jerry Herman en Harvey Fierstein, is gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van Jean Poiret.
via www.musicals.nl
Wat lijkt dit mij een geweldige musical!! Ik wil er zo graag naartoe. De gehele maand maart staat de musical in het Oude Luxor hier in Rotterdam. Het is helaas wel wat prijzig om eerste rang te zitten, maar volgens mij is de musical het dubbel en dwars waard!

Liefs,
Deborah

1 opmerking:

  1. Ohh mij lijkt ie aan de ene kant ook wel gaaf, maar aan de andere kant trekt het me dus helemaal niet... Ach ja, ik mag nu toch een tijdje geen geld uitgeven, dus ik heb nog even om er over na te denken ;)

    BeantwoordenVerwijderen