20110210

What I've Been Up To | Bezoekje Aan 538!

Een paar maanden geleden stond er een interview van 538-DJ Kim in tijdschrift Yes. Hier stond toen bij dat je een mediatraining van haar kon winnen! Ik heb hier direct op gereageerd en ongeveer een maand geleden kreeg ik bericht dat ik dit had gewonnen! Ik mocht samen met een vriend of vriendin een bezoekje komen brengen aan de uitzending van de 53n8club op radio 538.

Gisteren was het zover, samen met mijn NEWb Radio maatje Jochem ben ik rond 22:30 uur naar Hilversum afgereisd. Om 23:45 uur kwamen we aan bij een prachtige villa waar dus de studio in staat. Door een vrolijke Kim werden wij verwelkomt. We hadden nog 15/10 minuten voordat de show zou beginnen.

We liepen naar boven, waar wij Barry Paf nog even zagen. Hij heeft ons het schuifpaneel en de schermen van de studio laten zien. Erg mooi, vooral het hydrolische bureau waar de apparatuur opstaat is erg gaaf!

Om 00:00 uur ging de 53n8club dan van start met een van mijn favoriete nummers 'Hello' van Martin Solveig! Jochem en ik mochten kort daarna ook nog even wat zeggen op de radio. Erg leuk om te doen, jammer wel dat ik mezelf versprak, altijd fijn... haha.
Tot 01:15 uur mochten wij in de studio blijven. Ondertussen kregen wij tips e.d. van Kim en Martijn. In de auto op de terugweg hebben wij verder geluisterd naar de show en hebben we zitten nakletsen.

Het was een leuk uitje en het was erg jammer dat wij niet langer konden blijven.

1 opmerking: