20110303

CHALLENGES | Day 21 Een momentje

Een momentje voor....Mijn werk.

Ik werk al 2,5 jaar bij Albert Heijn To Go. Ik ben daar medewerker plus, wat zoveel inhoud als dat ik bestellingen plaats, andere medewerkers aanstuur, vracht ontvang en wat andere belangrijke dingen regel.
Het eerste anderhalf jaar heb ik er met heel veel plezier gewerkt, maar als ik heel eerlijk ben, ben ik dat denk ik kwijt. Vaak ga ik met tegenzin naar mijn werk. Ik weet niet of ik al een paar maanden in een dikke winterdip zit of dat ik interesse in mijn werk kwijt ben. Ik weet het oprecht niet meer!
Het is erg vervelend dat iets waar je erg van afhankelijk bent (qua geld) iets is waar je geen plezier meer uit haalt. Op dit moment probeer ik met andere ogen naar mijn werk te kijken... Hopelijk ga ik mijn werk weer leuk vinden...
Hebben jullie weleens in een soortgelijke situatie gezeten? Laat het even weten bij de comment!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten