20110310

CHALLENGES | Day 23 Iets waar je je beter van voelt

Ik heb humor nodig om mezelf beter te voelen. Wanneer ik een beetje in een dip zit, zet ik het liefste een dvd van 'De Lama's' op! Gewoon even alles vergeten en lekker lachen! Comedy, DE beste remedie tegen een slecht humeur.

Een lekker dutje of gewoon een nacht lang slapen doet mij ook veel goeds. Wanneer het kan probeer ik wel een klein dutje te doen! I'm in love with my bed... 

Shoppen is natuurlijk ook fijn om te doen, al denkt mijn bankrekening daar vaak anders over. En tja, eten is ook erg fijn wanneer je even niet zo lekker in je vel zit! Een lekker soepje, een heerlijke pasta of gewoon een goed stuk chocolade. They will do the trick!

Volgens mij heeft iedereen wel van die kleine of misschien zelfs grote dingen waardoor je jezelf beter gaat voelen. En dan ben ik wel erg benieuwd waar jullie jezelf beter van gaan voelen. Laat het mij even weten via de comments!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten