20110308

ENTERTAINMENT | Glee Song Umbrella/Singin' In The Rain Mash Up

Ik ben al sinds het begin groot fan van Glee! Het is zo grappig en ik vind de muziek echt geweldig. Op NEWb Radio tijdens Debs&Jazz had ik altijd een item waarin ik het nummer uit de afgelopen aflevering van Glee liet horen. Stiekem ga ik dat nu op deze blog doen.

De aflevering van vandaag, dinsdag 8 maart was een hele leuke aflevering. Gwyneth Paltrow was deze aflevering te gast. Wat is zij leuk zeg! Wat ik niet wist is dat zij kan zingen. Toen ik de aflevering zag was ik heel erg verbaasd. Ik dacht dat Gwyneth alleen acteerde, maar ze blijkt te zingen. Ze schijnt nu zelfs te onderhandelen met platenmaatschappij Atlantic Records.

In Glee speelt ze substitute teacher Holly Holiday. Ze neemt, wanneer Shue ziek is de Glee Club over. Dit resulteert in een hele leuke, moderne muzikale aflevering. Het leukste nummer was aan het einde te horen! Een mash up tussen 'Singin' in the Rain' en 'Umberella' van Rihanna.


2 opmerkingen:

  1. ja ik hou ook van Glee! Ik kijk mee met de amerikanen (en ben dus al een stukje verder) en ik kan je vertellen dat gwyneth nog een keertje langs komt. ik vind haar ook super leuk haha, maar van die aflevering vond ik toch 'forget you' het leukste nummer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik loop zelf op 1 of 2 afleveringen ook gelijk met de VS! Just love Glee!

    BeantwoordenVerwijderen