20110331

LOVE | Magazines


Ik hou van een stapel verse magazines! De geur en hoe ze aanvoelen... Ok√© het klinkt heel erg gek. In een boekhandel op de tijdschriften afdeling lopen is dan ook altijd fijn tijdverdrijf.
Ik ben echt dol op magazines. Al jaren lees ik ze. Het begon ooit met de Tina en Fancy, maar inmiddels zijn die verruild voor Glamour, Cosmopolitan, Marie Claire en Elle.Sinds kort heb ik een proefabonnement op Glamour en Elle, maar wanneer deze zijn afgelopen ga ik zeker over op een jaarabonnement. Ik vind het namelijk heerlijk als een magazine op mijn deurmat verschijnt (het scheelt zeker veel geld dan wanneer je ze in de winkel koopt) Lekker kopje thee, koekje erbij en lezen maar! Soms blader ik er stiekem gewoon doorheen om naar de mooie foto's te kijken.

Vinden jullie het ook leuk om magazines te lezen? En wat lees jij dan? Laat het mij weten bij de comments.

7 opmerkingen:

 1. ik hou ook van magazines, die geur ja!! haha. ik vind Flow leuk, viva soms en af en toe cosmopolitan. fashion bladen vind ik wat minder. ze zijn vrij duur en die foto's kan ik ook allemaal op internet vinden.

  wel lastig dat ik nu een leeftijd heb waarbij niet echt een lifestyle magazine (met van alles wat, die vind ik het leukste) past. ik ben te oud voor girlz/fancy/cosmogirl, maar flair/vriendin/libelle vind ik ook niks haha. vind het nog steeds heel jammer dat het ellegirl magazine er niet meer is, dat blad was ook iets volwassener.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook dol op magazines, maar ik haal ze bij de bieb. Ik heb een tijd lang een abbo op de Glamour gehad, maar na 1x lezen doe ik er toch niks meer mee en dat vind ik zonde. Maar het blijft lekker om met een goed blad en een kop thee op de bank te kruipen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hou ook erg van magazines, ik lees vooral de Vice, Blend en de Flow :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Polkadorflying, wat voor magazines zijn dat eigenlijk? ik heb ze denk ik weleens zien liggen, maar nog nooit gekocht...

  @desiree, na een tijdje gooi ik mijn tijdschriften ook gewoon weg, maar voordat ik dat doe knip ik altijd de mooiste plaatjes etc eruit. Je weet nooit wat je ermee kan doen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Last days of Spring, je hebt idd gelijk, lifestyle magazines voor onze leeftijd zijn er niet echt... jammer!
  Ach er zijn genoeg blogs online om ons voorlopig blij te houden :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel leuk. ik heb een abonnement op de cosmo girl! en ik koop ook de glamour, fancy en marie-claire. soms ook nog andere! (elle etc..)
  ik vind het echt heel leuk om te lezen maar heb er niet altijd tijd voor..
  btw, leuk blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Aniek, dankjewel! leuk om te horen dat je mijn blog leuk vind :D

  BeantwoordenVerwijderen