20110317

LIFESTYLE | Moleskine Passion Journals

Ik ben gek op notitieboekjes. Ik schrijf altijd alles op zoals treintijden, wishlists, to do lijstjes etc etc. Een notitieboekje wordt uiteindelijk je eigen creatie. Soms wil je het wat makkelijker voor jezelf maken en dat vond Moleskine ook!


Moleskine heeft sinds een tijdje de Passions Journals uitgebracht. Dit is een serie notitieboekjes met een thema! Er zijn 12 varianten te verkrijgen. Film, boeken, travel, muziek en style zijn er bijvoorbeeld een paar. De boekjes zijn erg handig en overzichtelijk!
Zelf heb ik de film variant. Ondanks dat ik nog weinig tijd heb gehad om erin te schrijven (in zo'n boekje wil je dat toch wel netjes doen..) ben ik er erg blij mee. Hieronder kun je een beschrijven van de film variant lezen en een filmpje zien van Moleskine!"Verzamel recensies, bioscoopkaartjes of andere herinneringen aan de wereld van films met deze Passion Journal Films van Moleskine. Zo is erg gemakkelijk bij te houden welke film wanneer is gezien. Filmliefhebbers kunnen niet zonder dit logboek."

De notitieboekjes van Moleskine in de Passions variant kosten €19,50 per stuk en zijn o.a. te verkrijgen op Moleskine.nl, Bol.com en bij de Bijenkorf.

1 opmerking:

  1. ja ik ben ook gek op notitieboekjes (en lijstjes haha). deze kende ik al maar ik vraag me altijd of ik het hele boekje wel vol krijg met 1 onderwerp.. ik schrijf altijd alles door elkaar.. op mijn blog staat trouwens een give away voor een notitieboekje!

    BeantwoordenVerwijderen