20110405

LIJSTJES | Favoriete Televisieseries

Al jaren kijk ik naar televisieseries. Eigenlijk begon dat ooit met GTST, maar inmiddels ben ik vooral gek op Amerikaanse series. Bij deze de top 5 van mijn favoriete series! Ze staan in willekeurige volgorde.

Sex And The City

Sex, fashion en New York, de perfecte combinatie voor een serie! Sex and the City blijft een heerlijke serie. En als je nog niet genoeg had aan de serie (die al een kleine 7 jaar is gestopt) zijn er ook nog 2 films uitgekomen. Ik heb alle seizoenen al minstens 4 keer gezien en het blijft leuk. De personages zijn ook gewoon zo leuk, vooral Miranda vind ik erg leuk (ik zie overeenkomsten qua persoonlijkheid). I love SATC!

Grey's Anatomy
Sinds aflevering 1 geliefd. Een tijd lang heb ik de serie niet gezien, maar afgelopen zomer heb ik 3 seizoenen achter elkaar gekeken en ben weer helemaal up to speed. Grey's is een heerlijke ziekenhuis serie, maar sex en liefde spelen ook een hele grote rol. De personages en de verhaallijnen vind ik geweldig. En het is ook zeker geen straf om naar McSteamy en McDreamy te kijken. Ik ben dol op Grey's Anatomy en ik hoop dan ook dat de serie nog vele seizoenen door blijft gaan!

Friends
Misschien is Friends wel de meest populaire en bekende serie ooit! De serie was van 1994 tot 2004 op televisie. Monica, Chandler, Phoebe, Ross, Joey en Rachel waren jarenlang mijn favoriete televisie personages! Vooral Chandler vond ik zo grappig, echt ik hou van zijn humor. De themesong 'I'll be there for you' vond ik ook geweldig en inmiddels ken ik de afleveringen zowat uit mijn hoofd.
Er zijn al een paar jaar geruchten dat er een Friends film komt, maar of hij er daadwerkelijk komt? Er gaan zelfs geruchten dat de film dit jaar uitkomt, maar daar heb ik heel sterk mijn twijfels over.

Glee
Één van de meest populaire series van dit moment! Glee was al populair in Amerika en kwam in het najaar van 2010 bij ons op televisie. Elke week kunnen wij van deze muzikale serie genieten (en persoonlijk geniet ik erg van Puck hihi). Het is een hele leuke serie en de songs zijn geweldig! Ook Glee mag wat mij betreft nog jaren doorgaan!

Will&Grace
Will&Grace, I love it! De humor in deze show vind ik geweldig. Soms ligt het er zo dik bovenop, maar ik blijf erom lachen. Vooral Jack en Karen zijn hilarisch! Vanaf seizoen 6 vind ik de serie iets minder leuk dan in het begin, maar Will&Grace blijft leuk.

Dit is mijn top 5 televisieseries, maar dit zijn niet de enige series die ik kijk/keek. Ook The Hills, CSI, Bones, House, Prison Break, Modern Family en Frasier vind ik erg leuk!

Wat zijn jullie favoriete series? Laat het mij weten bij de comments!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten