20110420

TAGS | My Guilty Music Pleasures

Geinspireerd door de post van Polkadotflying zijn hier mijn 'Guilty pleasures' (wat muziek betreft). Dit zijn tracks (of zelfs muziekstijlen) die je heel erg graag luistert, maar waarvan je niet wil dat anderen het horen. Tijdens mijn programma op NEWb Radio heette deze ookwel de Schaamplaat!

Run DMC ft. Aerosmith - Walk This wayIk weet niet wat het is mer dit nummer, maar ik kan er echt van genieten (en het is wel leuk om op te dansen)! Ik vind de combinatie tussen rock en rap ook erg leuk. Erg 'cool' is dit nummer niet. Het stamt uit de eighties en volgens mij zijn Run DMC en Aerosmith niet echt populair meer. Een echt guilty pleasure!

De Lama's ft. The Partysquad - Lekker gewoon
Voor mijn 'trouwe volgers' (als ik die nog heb haha) is het geen verrassing dat De Lama's hier voorbij komen. Ik vind de mannen van De Lama's geweldig! Nu De Lama's niet meer bestaan ga ik graag naar de theaters en tv programma's van Tijl, Ruben, Ruben en Jeroen. Maar ze zullen voor mij ook altijd De Lama's blijven en dit nummer staat diep in mijn geheigen gegrift. Het liefste wil ik ook dat niet hoort dat ik dit nummer luister, een echte guilty pleasure dus.

Shakira - Waka Waka
Waka Waka, samen met Loca, is voor mij bijna de ultieme work out muziek geworden. In de sportschool op de crosstrainer vind ik dit nummer heerlijk om te luisteren. Met Shakira in mijn oren heb ik precies het juiste ritme voor mijn work out! Stiekem vind ik haar muziek gewoon erg leuk en wordt ik er vrolijk van!

En dan is er nog latin/zomer muziek. Niks mis mee zou je denken, maar The Ketchup song, de Lambada, Macarena, Livin' la vida loca en Gloria Estefan's Conga vind ik toch wel heel erg fout!

Zo fout dat ik het heerlijk vind om ernaar te luisteren. Ik wordt er vrolijk van en krijg er echt een zomers gevoel van. Waarschijnlijk jeugdsentiment ;) , maar ik heb liever niet dat mensen horen dat ik ernaar luister.

Zijn er nummers waar jullie heel graag naar luisteren, maar liever niet hebben dat iemand weet dat je dat doet? Neem deze 'tag' dan over of laat het weten bij de comments! Ik ben erg benieuwd naar jullie Guilty Pleasures!

2 opmerkingen:

  1. Hihi wat leuk! En nooit, ik herhaal NOOIT schamen voor Aerosmith! Ze rocken en ik hou erg veel van ze hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Niet populair, wie deze bands niet kent is gek haha.
    vind het ook een super nummer een echte gouwe ouwe! klassieker gewoon!

    BeantwoordenVerwijderen