20110526

Blog | Please tell me...

Sinds een paar maanden ben ik weer goed op weg om vrijwel dagelijks iets te posten. Ik ben blij dat ik weer met veel plezier aan mijn website kan werken aangezien dat gevoel een tijdje weg was.
Dit artikel heet niet voor niets "Please tell me...". Wat wil ik nu van jullie weten? Ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn website vinden. Wat vinden jullie van de artikelen, lay-out, foto's etc etc.
Ik wil erg graag weten wat jullie van Deed.web-log.nl vinden, want naast dat IK het leuk vind om te doen, hoop ik ook dat jullie het leuk vinden wat ik doe. Jullie feedback kan mij mijn website doen verbeteren mocht daar behoefte aan zijn.
                                       bloglovin
Ik zou het ook erg leuk vinden als jullie mijn blog echt gaan volgen. Hierboven staat een Bloglovin' logo. Wanneer je daar op klikt kun je jezelf abonneren op mijn website en krijg je bij iedere nieuwe post een mailtje binnen. Erg handig, want dan ben je altijd op de hoogte van het laatste 'nieuws'!
Laat alsjeblieft suggesties, commentaar of iets dergelijks achter bij de comments, want ik ga zeker wat met alle input doen! Alvast bedankt!

1 opmerking:

  1. Ik vind je blog leuk om te lezen, maar hij is wel vrij rommelig, ik denk door de roze kleurtjes, het grote logo en niet echt duidelijke kaders...misschien iets om eens mee te gaan rommelen :)

    BeantwoordenVerwijderen