20110517

TAGS | 6 products I Cannot Live Without

Deze tag is super simpel! Het zijn 6 beauty gerelateerde producten waar je niet zonder kunt leven. Één haarverzorgingsproduct, één huidverzorgingsproduct, één make-up product en de andere drie zijn naar eigen keuze.

Huidverzorging
Ik kan niet zonder mijn Lancaster Aquamilk. Al bijna twee jaar mijn meest favoriete dagcreme. Zoals jullie al hebben gemerkt test ik hier en daar andere dagcreme's maar ze zijn nooit zo fijn als Aquamilk! Hij trekt snel in en heeft een goed effect op mijn huid. Als ik terug kijk is mijn huid er echt wel beter op geworden.

Haarverzorging
Ik vond het moeilijk om iets te kiezen, maar dan zijn het toch de shampoo's van Lush die al jaren favoriet bij mij zijn. I love Juicy, de liquid shampoo voor vettig haar en Jumping Juniper, een solid shampoo voor eveneens vet haar. Beide shampoo's werken goed voor mijn haar en daarom gebruik ik denk ik al 3 jaar geen drogisterij shampoo meer, maar alleen Lush!

Make-up
Nu wordt het moeilijk, maar ik denk dat ik maar één product kan bedenken wat ik al lang gebruik. Dat is mijn Estee Lauder oogpotlood. Het is de Estee Lauder Artist's Eye Pecil is Soft smudge black. Helaas is dit potlood een discon geworden en hebben ze een 'verbeterde versie' op de markt gebracht. Ik vind de nieuwe Double Wear (zoals hij nu heet) zelf niet beter... Gelukkig heb ik nog één back up potlood liggen, maar als die op is...

Lichaamsverzorging
Garnier's Bodytonic gebruik ik al jaren als bodylotion. Zo af en toe heb ik ook wat andere gebruikt, maar ik vind de Bodytonic zo lekker ruiken! Ook de Bodyrepair lotion van Garnier vind ik erg fijn voor mijn huid.

Haarstyling
Om mijn haar nog enigzins in model te brengen gebruik ik eigenlijk standaard drie producten. De Syoss mousse en haarlak en een mousse van Andrelon. Waarom twee mousses? Die van Syoss is wat plakkeriger en wil ik alleen bij mijn pony gebuiken voor een goede hold. Gebruik ik hem door mijn gehele haar, dan wordt het weer zo snel vet! Die van Andrelon gebruik ik het liefst door de rest van mijn haar.

Make-up
Als ik dan nog een laatste product moet kiezen is dat de Lash Styletto mascara van Maybelline. Het is een fijne mascara die goed separeert en lengte geeft. I just love this mascara.

Dit waren de producten waar ik echt niet zonder kan leven en natuurlijk ben ik benieuwd naar de producten waar jullie niet zonder kunnen. Neem deze tag gerust over en laat een link achter bij de comments!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten