20110622

Song Of The Week | Katy Perry - Last Friday Night (T.G.I.F.)

Katy Perry - Last Friday Night
           (T.G.I.F.)


Dit is één van de meest hilarisch videoclip die ik in jaren heb gezien! Katy did a great job with this one. Katy heeft als haar ugly alter ego Kathy Beth Terry op vrijdagnacht het feest van haar leven gehad! Wanneer ik zeg dat haar alter ego ugly is, dan meen ik dat. Ik wist niet dat het mogelijk was om Katy Perry ugly te krijgen, maar in deze video is dat zeker gelukt.


In deze clip spelen er ook nog twee hele leuke gasten mee. Darren Criss, beter bekend als Blaine uit Glee is aan het begin van de clip te spotten, maar Kevin McHale die Artie in Glee speelt heeft de meest geweldige gastrol! Ik ga echt stuk bij deze clip.


Naast de clip vind ik het nummer ook erg tof, dus kijk de clip en oordeel. Vergeet vooral niet naar de credits te kijken, deze zijn ook erg leuk What do you think?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten