20110616

LIJSTJES | To Do List Summer 2011

Er zijn een aantal blogs die ik dagelijks bezoek, één daarvan is Last Days of Spring. In één van haar blogs heeft zij een to do list opgesteld voor deze zomer. Dit wilde ik ook wel doen. Ik zeg altijd wel dat ik iets wil doen, maar wanneer ik het zwart op wit zie staan ben ik geneigd het ook echt te gaan doen.

Ik heb nu dus een lijstje voor de zomer van 2011 opgesteld. Deze heb ik zo realistisch mogelijk gehouden zodat ik ook alles kan doen!


LezenIk ben al ruim anderhalf jaar op de helft van 'The Time Travelers Wife' en ik denk dat het tijd is hem deze zomer eens uit te lezen. Al is het maar zodat ik de film dan Ein-de-lijk eens kan gaan kijken. Ik vind het namelijk vreselijk om voordat het boek uit is de film te zien.
Ook heb ik een nieuw boek, 'The Secret Lives Of Dresses' die ik heel erg graag wil lezen. Beide zijn trouwens in het Engels.

Foto's inplakken
Al tijden liggen er lege fotoalbums te schreeuwen om inhoud. Ik heb stapels met foto's die ingeplakt willen worden. Tijd dus om eindelijk creatief te gaan knippen en plakken! Ik wil minstens twee albums vol plakken met foto's.

SchrijvenIk ben de laatste maanden heel goed op dreef met schrijven. Dit is voornamelijk over beauty, maar ik wil deze zomer ook wat meer schrijven over mijn prive leven. Gewoon leuke en persoonlijke artikelen om de beauty artikelen mee af te wisselen.


In een overvolle trein richting Brussel

Reizen
Nog steeds staat er voor deze zomer geen enkele vakantie gepland. Hier hoop ik toch wel verandering in te brengen. Al is het maar een weekendje Parijs of Londen. Het liefste londen (en dan gezellig met mijn zus). Mijn zus wilt al een tijdje naar londen en aangezien wij nooit met z'n tweetjes op vakantie zijn geweest, lijkt het ons wel leuk om samen te gaan. Natuurlijk vind ik het ook geen straf om lekker te gaan beauty shoppen in Londen. Ik ga naar Londen, maar niet met mijn zus, het is met een goede vriend van mij. We gaan voor 2 nachten, maar dat beauty shoppen ben ik uiteraard nog steeds van plan! :D

Ik ga zoieso naar een vriendin in Limburg logeren. Het plan is dan om samen een dagje naar Duitsland te gaan. En misschien kan ik mijn ouders overhalen een dagje naar Brussel of Groningen ofzo te gaan.

Genieten
Wat ik voornamelijk wil doen deze zomer is genieten. Ik hoop nog steeds een stage te vinden die in september start. Het wordt dan 5 maanden fulltime stage lopen. Het is daarom mijn plan om echt te genieten van de zomer. Natuurlijk moet ik ook werken, maar daarnaast heb ik tijd genoeg om echt wat leuks te doen.

Normaal gesproken had ik nutteloze uitslaap/hang dagen in de zomer. Niks daarvan. Één dag mag ik van mijzelf schandalig uitslapen. de overige dagen wil ik naar het bos, het strand, foto's maken, lezen, op terrasjes zitten en gewoon leuke dingen met vrienden doen.

Ik heb op zondag 26 juni mijn eerste zomerse activiteit al gepland. Parkpop! Vorig jaar ben ik er ook geweest en dat was geweldig. Maar dit jaar? Omg de line-up is fantastisch! Di-rect, Go Back To The Zoo en last but definitely not least JAMIE CULLUM! Ik moet en zal dus naar Den Haag gaan voor dit geweldige festival.

Heb jij een to do list voor deze zomer? Laat het mij dan weten bij de comments!

2 opmerkingen:

  1. Leuk artikel! Die boeken lijken me trouwens erg leuk. Ik heb niet zozeer een to do list voor deze zomer, maar wel een gewone to do list. Een 101 dingen lijst, die ik binnen 1001 dagen af moet hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. je bedoeld het Day Zero project? die doe ik ook, al je onder mijn header kijkt staat daar mijn lijst (die inmiddels wel een klein beetje is aangepast dat wel).

    BeantwoordenVerwijderen