20110721

ENTERTAINMENT | Jonathan Rhys MeyersOp het moment dat ik dit schrijf is de film August Rush op televisie. Jonathan Rhys Meyers is één van de hoofdrolspelers in deze film. And man, is he hot or what?! Dit is toch een mooie man? Die ogen en zijn mond... Ik heb een zwak voor mannen met donker haar en lichte ogen. Dit is gewoon pure eye candy!


Jonathan Rhys Meyers (geboren als Jonathan Michael Francis O'Keeffe) werd op 27 juli 1977 geboren in het Ierse Dublin. That's right, hij heeft een heerlijk Iers accent! Op de foto hierboven is hij het gezicht van het parfum Hugo. Jonanathan ken je misschien wel van de televisieserie The Tudors en van films als August Rush, Match Point, Alexander, Bend it like Beckham en Mission: Impossible III.

                   

Helaas is hij wel verslaafd aan alcohol en heeft zich meerdere malen op laten nemen in afkickklinieken. In Juni heeft hij zelfs geprobeerd een einde aan zijn leven te maken door een overdosis pillen te nemen. Gelukkig is hij op tijd opgenomen in het ziekenhuis.
Hopelijk overkomt hem niks meer... Ik wil geen Heath Ledger deja-vu! Ik was echt in tranen toen ik hoorde dat hij was overleden.

Ik blijf het een leukerd vinden! Zeg eerlijk, is hij niet ongelofelijk hot!

Wat vinden jullie van Jonanthan Rhys Meyers? Vinden jullie hem leuk als acteur? Laat het mij weten bij de comments!

2 opmerkingen: