20110711

REVIEW | Odorex Extra Dry

Ik zal het eerlijk toegeven, ik zweet best veel. In de zomer wanneer het hier heerlijk benauwd is breekt het zweet mij uit. Onder mijn oksels en in mijn gezicht... Bij iedere poging tot lichaamsbeweging zweet ik peentjes. Nu kan ik er in mijn gezicht niks tegen doen, maar voor mijn oksels heb ik een goede oplossing als ik echt even niet wil zweten!Wat dat is? Odorex! Ik zweer hier al jaren bij. Soms kun je het er even niet bij hebben om zweetplekken onder je oksels te hebben. Bijvoorbeeld tijdens een sollicitatiegesprek. Wanneer je weet dat er iets op komst is waarbij je niet wilt zweten dan doe je het volgende.

Ik gebruik de Odorex extra dry depper. Zorg ervoor dat er een klein beetje haar onder je oksels zit (geloof mij, doe je dit als je je net hebt geschoren, dan doe je jezelf veel pijn!). Voordat je gaat slapen maak je jouw oksels schoon en droog. Vervolgens dep je de Odorex extra dry op je oksels en je gaat slapen. De volgende ochtend maak je jouw oksels schoon. It's as simple as that! Herhaal dit nog twee of drie nachten en je hebt gegarandeerd een week lang droge oksels.

Om immuniteit tegen dit product te voorkomen moet je dit niet maanden achter elkaar gebruiken. Doe dit alleen wanneer je echt geen natte oksels wilt. Zo gebruik ik het op een stedentrip of gewoon op vakantie wanneer ik gewoon fijne shirtjes wil dragen zonder dat ik door al het lopen zweetplekken krijg.

De Odorex extra dry depper kost €3,50 en is onder andere te koop bij Etos, Trekpleister en Kruidvat.

Hopelijk helpt Odorex bij jullie ook! Laat het mij even weten als je dit product ook gebruikt of als je het wilt gaan testen!

4 opmerkingen:

 1. Hé, wat grappig, jouw blog las ik vroeger altijd en ben ik toen een tijdje uit het oog verloren, maar nu kom ik er bij toeval weer op terecht! Leuk om te lezen allemaal, je staat weer tussen m'n vaste lijstje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Odorex gebruikte ik vroeger altijd, maar werkte na verloop van tijd niet meer, nu gebruik ik Syneo5 en die doet het ook prima!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Margot, leuk om te horen!! :D ben er ook eigenlijk even tussenuit geweest, daar zal het ook door komen, maarre welcome back!

  @Polkadotflying, ik heb Syneo5 eigenlijk nooit gebruikt omdat Odorex voor mij gek genoeg na al die jaren nog steeds werkt! maar wellicht leuk om een keer te testen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik het altijd express op net geschoren oksels, het jeukt en brand wel maar dat geeft juist aan dat het werkt. Dus als je het aanbrengt op net geschoren oksels word je ook niet immuun..

  BeantwoordenVerwijderen