20111018

Tags | Wat maakt jou echt blij?!

Deze 'Wat maakt jou echt blij?!' tag heb ik gevonden bij Madam Lotte. Ik vind het altijd wel leuk om tags te doen en deze leek mij gewoon erg leuk!

Van welke mensen word je blij?
Ik word blij van mijn vrienden! Vooral van mijn beste vriendin BD. Ze is al jaren mijn beste vriendin. Zelfs wanneer wij niks tegen elkaar zeggen en gewoon samen zijn, dan is het leuk!

Wat welke films word je blij?
Van chickflicks en comedies. Bridget Jones' diary is al jaren favoriet. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik hem minstens 20 keer heb gezien. Films met Jim Carrey zijn ook altijd leuk!

En het is geen films, maar wel iets waar ik te blij van wordt, De Lama's! Als ik me sip voel dan zet ik De Lama's op en dan is alles goed.

Van welke muziek word je blij?
Ik word ├╝berhaubt altijd blij van muziek! Maar mijn eerste reactie hierbij is Jurk! Hihihi ik vind Jeroen en Dennis echt te leuk. Verder vind ik Jazz muziek erg fijn om naar te luisteren. De muziek van Glee is natuurlijk echt geweldig.


Van welke moment word je blij?
Momenten dat ik bij vrienden ben, ik in het theater ben en op vakantie ben. Dat zijn momenten waar ik kan ontspannen en mezelf kan zijn. Wie word daar nou niet blij van?

Van welke internetsites word je blij?Een site waar ik al jaren kom is het forum van Ellegirl! Ik vind het ook leuk om op andere blogs rond te kijken :D

Met welke eigenschappen ben je blij?
Dat ik trouw ben vind ik erg fijn. Ik ben trouw naar de mensen van wie ik hou. En dat als ik iets echt heel graag wil, ik er wel kom. Ik ben wel een doorzetter. Ookal duurt het jaren, als ik er maar kom!

Van welke hobby word je blij?
Films kijken en naar het theater gaan zie ik een beetje als hobby. Shoppen is ook een fijn tijdsverdrijf, maar deze blog, dus het schrijven ervan zie ik misschien wel als mijn grootste hobby. Ik word blij van schrijven.

Van welk eten word je blij?
Ik word altijd blij van eten, maar wat ik echt heel lekker vind is pasta, noodles, sushi, zalm, cupcakes, aardbeien, druiven, mandarijnen... Maar ik vind snoepjes ook lekker hoor.

Hopelijk vonden jullie deze tag leuk. Wil je hem overnemen dan kan dat natuurlijk. Ik zou het wel leuk vinden als je dan een linkje naar mijn site erbij plaatst.
Doen jullie vaak tags of hebben jullie er niks mee? Laat het mij weten bij de comments!

1 opmerking:

  1. Oeh, dit is wel een leuke tag :D Ik neem ze bijna nooit over, meestal vergeet ik het gewoon ;) Als ik er aan denk ga ik deze ook doen!

    BeantwoordenVerwijderen