20110716

LIJSTJES | To Do List Summer 2011 Update

Ik heb bijna een maand geleden een lijstje voor de zomer van 2011 opgesteld. Mijn To do list: Summer 2011.  Inmiddels ben ik al aan wat punten toegekomen, dus ik vond het tijd voor een update.

Lezen 
Ik heb eindelijk in mijn boek, The Time Travellers Wife gelezen! In de trein naar en van Londen en in Londen zelf. Ook toen ik laatst in amsterdam was heb ik in mijn boek gelezen. Ik ben bijna 200 pagina's opgeschoten en ben nu slechts een kleine 100 pagina's verwijderd van het einde. Dan kan ik eindelijk zeggen dat ik hem uit heb en kan ik de film gaan kijken. Uiteraard zal een bookreview volgen!
Ik kan ook echt niet wachten tot ik in mijn andere boeken kan gaan lezen. Heb onder andere nog 'Mini Shopaholic' en 'The Secret Lives Of Dresses' klaar staan.

Schrijven
Schrijven gaat z'n gangetje. Na mijn terugkomst uit Londen was ik gesloopt en waren er dus even wat minder updates, maar dat is inmiddels ook weer opgelost. 

Reizen
Over reizen heb ik het natuurlijk uitgebreid gehad. Wil je het nog even lezen, klik dan HIER en HIER.
Ik ga over twee weken naar een vriendin in Limburg. Het plan is nog steeds om samen een dagje naar Duitsland te gaan.

Genieten
Tja genieten. Met dit saaie, grijze en natte weer komt daar niet zoveel van terecht. Vorige week had ik wel een hele leuke week waarin ik mijn beste vriendin veel heb gezien.
Aan dat vroeger opstaan heb ik nog niks gedaan. Ik moest al een paar keer om zes uur in de winkel staan op te werken. Met mijn voetblessure erbij zorgt dat er natuurlijk voor dat ik na mijn werk, om tien uur, weer snel mijn bed in duik.

Hopelijk knapt het weer snel op zodat ik mijn buiten activiteiten kan gaan doen. Over ongeveer een week heb ik twee weken vakantie van mijn werk en dan hoop ik toch echt aan het genieten toe te komen.
Ook had ik het nog over Parkpop en daar ben ik uiteraard naartoe geweest! Het verslag ervan kun je HIER lezen.

Hebben jullie ook een To do list voor deze zomer? Zo ja, hebben jullie al wat dingen van de lijst kunnen strepen? Laat het mij weten bij de comments!

6 opmerkingen:

 1. Ik heb maar 1 dingetje op m'n lijst: lomografie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oke nu ben ik benieuwd, wat is dat??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha ik had ook een wishlist gemaakt die vooral bestond uit veel buiten zijn, picknicken, bbqen... nou sinds het in Juli alleen nog maar heeft geregend is daar nog niks van terecht gekomen. Ik hoop op een mooie augustus anders ga ik huilen. Vorig jaar was het precies andersom, toen heeft het heel augustus geregend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dan huil ik met je mee, ben dit weer helemaal zat! wordt er lui en hangerig van en dat was niet bepaald wat ik deze zomer wilde doen... :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lomografie is analoge fotografie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. aha oke dan! hihi
  ben niet zo thuis in alle termen in de fotografie

  BeantwoordenVerwijderen