20110713

LIJSTJES | Parfum Favorites

Ik ben gek op parfum! Het liefste draag ik iedere dag een andere geur. Om jullie een idee te geven waar ik van hou maak ik deze top 5. Misschien inspireer ik jullie nog wel om een nieuw parfum te kopen (al is dat niet mijn intentie).Boss Orange, Hugo Boss
Toen ik de reclame met Sienna Miller op televisie zag was ik verkocht. Ik hoopte zo dat hij lekker rook en dat doet hij! Ik hou echt van dit parfum. Het past erg goed bij mij vind ik. Het ruikt fris, zoet en vrouwelijk. Ik ben nu bijna door mijn 2e fles heen. Eerst had ik een 30ML fles er snel doorheen gejaagd en nu heb ik een 75ML fles die bijna aan het eind van zijn latijn is. Gelukkig staat er al een back up fles klaar

Dolce&Gabbana The One
De enige Eau de Parfum die ik heb, maar hij is het zo waard! Het is een heerlijk zacht poederige geur (geen idee hoe ik het anders zou moeten omschrijven). Ook deze geur gebruik ik al een aantal jaar.

Gucci Rush
Mijn moeder kreeg Gucci Rush ooit cadeau voor haar verjaardag, maar stiekem heb ik hem van haar overgenomen omdat ik het zo'n lekkere geur vind. Het enige wat ik minder vind is de verpakking, een plastic 'flesje'. Ik heb nu een 75ML fles die bijna leeg is. Het is een wat zwaardere geur (voor mijn doen), maar zo super lekker.

Amor Amor van Cacharel
Hij staat niet op deze foto, maar Amor Amor is dan ook mijn nieuwste aanwinst. Al jaren wil ik hem, maar vergeet of wil ik hem niet kopen. Een tijdje geleden heb ik hem dan eindelijk gekozen and I love it. Het is een heerlijke zoete bloemige geur.

Sun Delight
Ik heb niet zoveel keuze dat het echt heel moeilijk is, maar ik heb Sun Delight gekozen omdat het een echte zomergeur is. Sun Delight heb ik in een opwelling gekocht en geen seconde spijt van gehad. Het fijne is, is dat je deze geur ook op het strand kan dragen. Hij is zo gemaakt dat hij tegen de hitte kan. In de zomer dus zeker één van meest gedragen geuren!

De parfums die ik heb, heb ik ook al een hele tijd! De meeste heb ik dus al meerdere flessen van versleten en heb ik alweer back-ups van klaarstaan. Er zijn twee geuren die ik misschien aan zou willen schaffen, Miss Dior Cherie en Escada Taj Sunset (erg zoet, maar wel lekker). Omdat ik probeer minder uit te geven weet ik nog niet wat ik ga doen...

Wat zijn jullie favoriete geuren? Laat het mij weten bij de comments!

1 opmerking: