20110701

TRAVEL | What's in my suitcase Stedentrip editie part 2

Naast een What's in my make-up bag vond ik het ook wel leuk om jullie kort te laten zien wat ik zoal in mijn koffer gooi voor een stedentrip.


Je begint natuurlijk met een tas of een koffer. Ik kan niet tegen het idee dat ik een tas bij mij heb die helemaal vol zit en ik niks meer kan kopen. Ook voor deze 2 nachten neem ik een koffer mee. Blijf ik in eigen land is dat trouwens wel een ander verhaal!

De basis van een koffer is bij iedereen ongeveer wel gelijk.
  • Ondergoed
  • Sokken
  • Kleding
  • Nachtkleding
  • Extra paar schoenen
  • Make-up tas
  • Borstel
  • Een paar accessiores
Ik ga jullie niet helemaal uitleggen wat je moet meenemen omdat ik van mening ben dat dat voor iedereeen persoonlijk is. Ook ligt het eraan wanneer je op reis gaat. Is het Zomer en dus warm of is het Winter en loop je liever in een dikke trui rond?

Volgens de voorspelling zal het dit weekend in Londen een beetje bewolkt met zon en 22/23 graden zijn.
Ik neem zeker een legging en een jurkje mee om relaxed in rond te kunnen lopen. Verder heb ik ook een gewone spijkerbroek en een topje bij mij. Wat ik ook altijd doe is wat extra inpakken. Ga je dus twee nachten dan neem je gewoonlijk twee broeken mee. Ik neem altijd één extra paar mee. Dan kun je nog een beetje kiezen en mocht er iets kapot gaan of heel vies worden dan heb je een back-up bij je!

Ik neem ook mijn geliefde Moleskine London boekje mee en een Pocket Guide die ik de laatste keer in Londen heb gekocht. Deze stop ik hoogst waarschijnlijk in het voorvak van mijn koffer. De koffer kan gewoon mee te trein in, dus ik kan er nog bij als ik dat eventueel zou willen.
Er gaan twee camera's mee op reis, dus één van de twee zal ik in de koffer doen. Op de foto staat mijn compacte camera, maar waarschijnlijk gaat mijn 'spiegelreflex' in de koffer (waarmee ik deze foto's heb gemaakt!).Natuurlijk neem ik ook een zonnebril en wat accessoires mee om mijn outfit te pimpen. Ik probeer het qua kleding vaak simpel te houden tijdens een stedentrip, dus met een leuke ketting of een paar aparte oorbellen kun je jouw outfit wat leuker maken!

Klinkt simpel toch? Ik ben echt geen expert in koffers inpakken. Meestal heb ik echt teveel spullen bij mij. Op bovenstaande foto heb ik mijn spullen ook niet efficient ingepakt, maar het ging even om het idee. Mijn koffer heeft trouwens een extra rits waardoor de koffer een centimeter of twee dieper gemaakt kan worden. Erg handig als je net iets teveel hebt geshopt!
Als ik het niet vergeet laat ik jullie ook nog zien wat er in mijn handbagage zit, maar nu moet ik toch echt richting de bank om mijn Ponden op te halen.

Vonden jullie dit een leuke en/of handige post? Wat nemen jullie mee op een korte stedentrip? Laat het mij weten bij de comments!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten