20111109

REVIEW | Une Kabuki Brush En Sfumato Eyes Pencils

Sinds dit voorjaar heb ik een paar producten van het merk Une in mijn bezit. Une is een heel mooi clean merk qua uiterlijk door het gebruik van wit in hun verpakkingen. De make-up van Une bevat geen parabenen en bevat biologische ingrediëten. Une geeft ook nog eens om de aarde, want al hun verpakkingen zijn milieu vriendelijk.

Une Kabuki Brush
Une heeft een paar kwasten in haar assortiment en deze kabuki brush is er één van. De kwast heeft witte natuurlijke haren. De haren zijn niet super zacht, maar prikken ook niet echt. Tijdens het schoonmaken van de kwast verliest hij af en toe wat haartjes, maar hij valt niet heel erg uit. Je hebt er in ieder geval geen last van tijdens het opmaken.

Persoonlijk gebruik ik de kwast voor lichte kleuren blush. De kwast neemt het product goed op, dus als je hem gebruikt voor opvallende blush, ga dan lichtjes over de blush heen. Zo voorkom je dat je teveel blush op je wangen krijgt.

Ik vind het zeker een fijne kwast en vind het een goed toevoeging aan mij stash.
Une is onder andere te koop bij DA en volgens mij kostte de kabuki kwast €11,49.

Une Sfumato Eyes Pencil
Une heeft twee soorten oogpotloden en ik heb de Sfumato Eyes Pencils. De Sfumato Eyes Pencils vind ik hele natuurlijke kleuren hebben (dat geldt trouwens voor de het gehelee assortiment van Une) en matches heel erg goed met de kleuren oogschaduw van Une (ook van de Sfumato lijn).

De Sfumato Eyes Pencils zijn hypoallergeen. De kans dat je van dit potlood een allergische reactie krijgt is dus erg klein. Ideaal als je snel last hebt van make-up.

De potloden zijn erg zacht en voelen erg poederig aan. De brengen erg makkelijk en zacht aan. Voor mij zijn ze niet helemaal smudge proof, maar dat zou aan mijn vettige oogleden. Een eyeshadowbase raad ik wel aan bij gebruik van deze proloden.
De potloden zijn verder echt heel fijn. Bij nude looks gebruik ik deze potloden maar al te graag! Je kunt hiermee zelfs een mooie nude 'smokey' eye maken.

Al met al vind ik de Sfumato Eyes Pencils erg fijn in gebruik. Ook deze Pencils zijn bij de DA te koop en kosten €8,99.

Zijn jullie bekend met het merk Une? Ik hoor graag wat jullie van dit merk vinden. Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten