20111026

COMING SOON | Coming To Cinemas This Fall 2011

Qua temperatuur voelt het al bijna alsof het winter is, maar het is pas net herfst! Dit weer is perfect om binnen te zitten. De bioscoop klinkt mij altijd wel goed in de oren, maar met dit weer is het helemaal fijn om een filmpje te pakken.

Ik ga jullie een overzicht geven van de films die mij deze herfst het leukst lijken. Dat zijn films die uitkomen tussen nu en eind december!

What's Your Number?
27 oktober

Een jonge vrouw (Anna Faris) zoekt na 20 mannen te hebben versleten uit of één van deze 20 misschien wel de ware voor haar is. Dit gaat zij samen met haar knappe buurman (Chris Evans) doen.

In Time
3 november

Wetenschappers zijn erin geslaagd mensen de eeuwige jeugd te geven. Na de 25e verjaardag stop je met ouder worden, maar dankzij kundige genetische instellingen leeft men nog maar één jaar. Om de eeuwige jeugd daadwerkelijk te mogen verwelkomen moet je diep in de buidel tasten. Geen probleem voor de rijken, maar de armen zijn slaven van de overheid geworden.

De niet al te rijke Will (Justin Timberlake) krijgt de schuld van de moord op zijn moeder en de corrupte politie van de staat maakt jacht op hem. Will ontvoert uit pure wanhoop de aantrekkelijke en rijke Sylvia (Amanda Seyfried). Wat bepaalt het lot als het koppel verliefd op elkaar wordt..?

Ik weet niet of dit echt een hele goede film is, maar het idee klinkt wel interessant!

Klik voor meer toffe films verder.
I Don't Know How She Does It
3 november

Een heerlijke feelgood movie vol herkenbare situaties over werkende moeder Kate (Sarah Jessica Parker), die wanhopig probeert haar huwelijk, kinderen en een stressvolle baan te combineren.

50/50
1 december

50/50 is een grappig, ontroerend en origineel verhaal over vriendschap, liefde en overleven.
De 27-jarige Adam Lerner (Joseph Gordon-Levitt) heeft een perfect leventje, met een sexy vriendin, een leuke baan en een beste vriend (Seth Rogen) die hem daar iedere ochtend naartoe rijdt. Maar als Adam last krijgt van zijn rug, ontdekt hij dat hij een zeldzame en mogelijke fatale vorm van kanker heeft.
Van de één op de andere dag verandert zijn zorgeloze leventje in een gevecht om te overleven.

Arthur Christmas
1 december

In deze film wordt de vraag beantwoord hoe de Kerstman in één nacht alle cadeaus bezorgt.

Ik hou van films die met kerst te maken hebben!

New Year's Eve
8 december

New Year's Eve is de sequel op de succesvolle film 'Valentine's Day', met hetzelfde verhaalbeeld, maar dan tijdens Oud en Nieuw.

De kast met celebrities wordt in New Year's Eve weer open getrokken! Ach, zo nu en dan hou ik daar wel van. Valentine's Day vond ik ook erg leuk, dus ik verwacht hier ongeveer hetzelfde van. Deel van de cast is ook hetzelfde en Lea Michelle (Glee) speelt hier ook in!

Anonymous
8 december

Edward de Vere, de 17e graaf van Oxford, was in de 16e eeuw een getalenteerd dichter en toneelschrijver aan het hof van koningin Elizabeth I. In de 20e eeuw schrijven een aantal theorieën de werken van Shakespeare aan Edward toe.

Films over iets uit de geschiedenis vind ik vaak erg interessant. Anonymous lijkt mij wel een goede film!

Sherlock Holmes; A Game Of Shadows
15 december

Robert Downey Jr. en Jude Law keren terug als het wereldberoemde duo Sherlock Holmes en Watson.

Lijken deze films jou leuk? Of zijn er andere films die binnekort uitkomen die jou leuk lijken? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen:

  1. What's your number? en Arthur Christmas lijken mij erg leuk! Anonymous ga ik in de bios zien met twee klasgenootjes. Tja, je studeert Engels of niet he, haha. Da's voor mij echt een must-see :P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. New Year's Eve lijkt me een leuke film, niet diepgaand natuurlijk, maar wel leuk voor een avondje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Lauradenkt, dat is juist het fijne aan films als New Year's Eve, dat het juist niet diepgaand is! :D

    BeantwoordenVerwijderen