20111022

LIJSTJES | Het "De zomer is nu echt voorbij, dus aan de slag met nieuwe voornemens" Lijstje

Een lange titel, dat weet ik... Maar hij legt eigenlijk uit wat ik bedoel. Veel mensen maken voornemens op 1 januari voor het komende jaar. Meestal doe ik daar wel aan mee, maar aan het eind van de zomer merk ik echter dat ik meer behoefte heb aan voornemens.
Het schooljaar gaat weer beginnen of een nieuw werkseizoen breekt aan. Er worden nieuwe dingen van jou verwacht en dat moet je maar waar zien te maken. September/oktober, het begin van een nieuw schooljaar, is voor mij de perfecte tijd om een lijstje te maken met voornemens/doelen voor het komende schooljaar.

- Sparen, want ik wil toch eindelijk eens mijn rijbewijs gaan halen!
- Solliciteren voor een geschikte stage die vanaf februari in gaat.
- Een 27 uurs keuzeactiviteit vinden voor dit schooljaar.
- Een goedkoop ticket naar London boeken, want ik ga daar Oud&Nieuw vieren bij mijn beste vriendin.
- Afvallen, hoe lastig het ook is... Ik moet in verband met mijn hielspoor eigenlijk wel.
- Artikelen blijven schrijven voor jullie!
- Sporten, sinds 8 maanden heb ik weer gesport, maar nu moet ik dat wel vol blijven houden.

Dit is mijn lijstje voor het komende schooljaar. Hij is redelijk bescheiden, maar de punten die erop staan zijn best belangrijk voor mij. Je hoeft het natuurlijk niet als echte voornemens te zien. Het kan ook een soort To Do lijstje voor het jaar zijn.

Maken jullie voornemens alleen in januari of net zoals ik ook weleens halverwege het jaar? Of vinden jullie voornemens onzin? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten