20111016

Please Tell Me... Part 2

Het afgelopen half jaar of eigenlijk de afgelopen negen maanden heb ik vrijwel dagelijks berichten gepost. Ik heb natuurlijk vorige maand de grote overstap gemaakt van http://www.deed.web-log.nl/ naar http://www.deborahschrijft.blogspot.com/ . Ik moet nog steeds aan Blogspot wennen, maar het werkt wel fijn en ook beter dan Wordpress. Ik ben nogal een noob met Wordpress.

Ik probeer nu de draad goed op te pakken, maar omdat ik door school wat achterloop met berichten schrijven is er nog niet dagelijks een update te vinden. No Worries, het is work in progress!
Met de nieuwe blog probeer ik ook mijn draai te vinden en hiervoor heb ik ook een beetje jullie hulp nodig.

Ik zou heel graag van jullie willen weten wat je van Deboraschrijft.blogspot.com vind! Hoe vinden jullie de stijl van de artikelen en de foto's? En wat vinden jullie van de lay-out, kopfoto en sidebars?
Ik neem jullie feedback erg serieus, want ik wil graag dat jullie met plezier mijn blog bezoeken.

Wil je nou de laatste updates van mijn blog volgen, klik dan in de sidebar op het Bloglovin' logo en dan krijg je automatisch een mail met mijn nieuwe post daarin.
                                      
Laat alsjeblieft suggesties, commentaar of iets dergelijks achter bij de comments, want ik ga zeker wat met alle input doen! Alvast bedankt!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten