20111031

REVIEW | Catrice LE Big City Life Berlin Collectie


Ja het stond al op mijn wishlist, maar ik heb ze in huis hoor! De palettes van de Big City Life collectie van Catrice. Althans drie van de vier palettes. Ik heb de Berlin, Sydney en New York collectie palettes. Daarnaast heb ik ook nog één lakje en die is van de Sydney collectie.


Ieder palette bevat 6 kleuren oogschaduw, waarvan 1 matte kleur en 5 shimmer kleuren. En er zitten 2 blushes in, waarvan 1 shimmer en 1 matte blush.
Op de achterkant van de doosjes van de palettes staat informatie over de stad van het palette en een ooglook.


Ik wil jullie graag alle palettes laten zien, maar om ellenlange posts (die vind je hier wel vaker, dat weet ik) te vermijden laat ik jullie in drie verschillende posts swatches zien en kunnen jullie mijn mening over de palettes lezen. Vandaag is het Berlin palette aan de beurt.

Het Berlin palette was het stuk uit de LE Big City Life collectie wat ik wel MOEST hebben. Ik ben nu eenmaal dol op nude kleuren. Op de persfoto's vond ik Berlin er al prachtig uitzien, maar toen ik hem swatchte in de winkel was ik op slag verliefd. Moet. Ik. Hebben! Nu!


Wat is hij mooi hè! De palettes doen mij erg denken aan de Too Faced palettes qua vorm en grootte van de pans. De kleuren komen, naar mijn weten, niet overeen. De palettes bevatten twee blushes en zes eyeshadows. Daarnaast zit er ook nog een kwastje en een oogpotloodje bij.

De kleuren van Berlin zijn wat mij betreft mooie nude kleuren. Om je look wat op te spicen vind ik de twee bovenste kleuren Tiergarten en Brandenburger Tor een goede toevoeging. Daarmee kun je jouw look wat donkerder maken, bijvoorbeel geschikt voor naar een feestje.
Berlin Wall en Ku'Damm vind ik hele mooi lid colors, dus een mooie basis voor jouw ooglook.


Ik vind de kleuren erg goed gepigmenteerd als swatch, maar ook zeker wanneer je de kleuren met je kwasten aanbrengt geven ze veel kleur af.
Checkpoint Charlie is een hele mooie highlighter en AM Alex (die overigens de enige matte kleur uit het palette is) vind ik perfect voor in de crease! Had ik al gezegd dat ik verliefd ben op dit palette? Het oogpotloodje vind ik ook goed gepigmenteerd en heeft een fijne structuur, brengt erg fijn aan.

Dan de blushes. De kleuren zijn er mooi! Met name Unter den Linden vind ik prachtig! Wel vind ik ze in het palette een vervelende plek hebben. Een grotere blush kwast kun je niet echt gebruiken, want je neemt anders gelijk wat kleur van de oogschaduws mee. Zorg dus dat je de blush oppakt met een smallere, kleinere kwast.

Ik ben erg blij met dit palette. Met LE collecties van Catrice heb ik al eens vaker gemerkt dat de pigmentatie en kwaliteit wat tegenvallen, maar met Berlin is dat totaal niet het geval! En naast dat de kleuren mooi zijn, is de prijs ook nog eens geweldig. Voor 6 keer 1,5 gram oogschaduw, 2 keer 2,5 gram blush en een oogpotlood en kwastje betaal je slechts €6,99!!

Hebben jullie al iets uit deze collectie gekocht? Of is hij bij jouw Kruidvat al uitverkocht of nog helemaal niet te koop? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten