20111102

REVIEW | Catrice LE Big City Life Sydney Collectie

De palettes van de Big City Life collectie van Catrice stonden volgens mij bij veel meiden op de wishlist. Ook bij mij was dat het geval. Vorige week maandag lagen de palettes eindelijk bij het Kruidvat en ik heb toen direct drie van de vier palettes gekocht. Ik heb de Berlin, Sydney en New York collectie palettes. Daarnaast heb ik ook nog één lakje en die is van de Sydney collectie.

Ik heb de review in delen geschreven om te vermijden dat jullie een hele lange post moeten lezen. Ik laat jullie swatches zien en kunnen jullie mijn mening over de palettes lezen.

Vandaag is het palette aan de beurt, het Sydney palette met het lakje die bij de collectie hoort!

Het Sydney palette stond naast het Berlin palette bovenaan mijn wishlist van deze collectie. Nude kleurtjes gecombineerd met wat kleuren met een licht roze/paarse ondertoon kun je in dit palette vinden.

De nude kleuren zijn Town Hall, Harbour Bridge (enige matte kleur in het palette) en Bondi Beach (mooie shimmer highlighter). Royal Botanic Garden heeft een licht roze ondertoon, maar lijkt in eerste instantie licht grijs te zijn. Over Sydney Aquarium en The Rocks twijfel ik of ik er een kleine paarse ondertoon in zie. The Rocks is wel iets warmer van kleur dan Sydney Aquarium die een grijzige basis heeft.

Ook met dit palette kun je best wel wat kanten op vind ik. Zowel wat koelere als warmere ooglooks kun je hiermee maken.

Town Hall vind ik er mooi als crease kleur. De matte kleur Harbour Bridge vind ik erg geschikt als basiskleur over het bewegende ooglid, The Rocks vind ik hier ook een mooie kleur voor.
Met Royal Botanic Garden weet ik nog niet zo goed wat ik ermee moet. Ik ga gewoon een keertje spelen met de kleuren uit dit palette.

Bij de blushes vind ik net als bij de andere palettes de shimmer blush mooier dan de matte blush, maar dat is echt een kwestie van smaak. De matte kleuren zijn ook gewoon erg mooi en prima gepigmenteerd.

Bij dit palette geldt net als bij het Berlin palette dat de pigmentatie erg goed is. Catrice heeft erg haar best gedaan op deze palettes. De palette zijn goed gevuld. Er zitten 6 keer 1,5 gram oogschaduw, 2 keer 2,5 gram blush en een oogpotlood en kwastje in en hiervoor betaal je slechts €6,99!

Als laatste heb ik het lakje van de Sydney collectie, genaamd Sydney. Geen inspirerende namen dit keer.
Sydney is een mooie mauve/taupe kleur. Normaal gesproken ben ik niet te spreken over de dekking van de LE lakjes van Catrice, maar deze geeft zeker goede dekking. Een Nail Of The Day komt er snel aan!
Dit was de laatste review van de Big City Life collectie. Hebben jullie iets uit deze collectie gekocht? Of is hij bij jouw Kruidvat al uitverkocht of nog helemaal niet te koop? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten