20111115

BEAUTY | Glossybox November 2011

Ik had al een sneak peek laten zien van de allereerste Glossybox van Nederland. Nu laat ik jullie de producten uit deze eerste box zien met een beschrijving van de producten.

Hierboven zien je hoe de producten in de box zitten. Het ziet er erg leuk uit. Het voelt echt een beetje als Kerst en Sinterklaas wanneer je de box open maakt. Zo spannend!

Het eerste waar mijn oog op viel waren twee producten van Lóreal Professionnel. Dat zijn de Vitamino Color masker en Mythic Oil. De Mythic Oil is een olie die zorgt voor intense voeding, sublieme glans, souplesse van het haar, vergemakkelijkt het föhnen en zorgt voor een luchtig anti-frizz effect.
Het Vitamino Color masker is een kleurfixerend makser dat zorgt voor glans en herstelt het haar in 1 minuut (en ruikt super lekker!!).

Op de linkerfoto zie je een setje van Anastasia Beverly Hills en bevat een Mini Tweezer en een Clear Brow Gel. De Brow Gel brengt en houdt onhandelbare wenkbrouwen in model.
De Mini Tweezer vind ik erg leuk en lijkt mij heel handig voor op reis of gewoon voor onderweg.

Op de rechterfoto zie je twee producten van Herôme. Het is een W.I.C. nagellak in de kleur Los Angeles (een bloedrode kleur en full size!) en een glazen nagelvijl in travelsize. Met deze twee producten alleen al zit je ruim boven de prijs die je voor de glossybox betaalt. De nagellak kost namelijk €7,50 en de glasvijl €9,95. Met de glasvijl ben ik erg blij, want dit zijn wat mij betreft de beste vijlen voor je nagels en ik wilde er eigenlijk één extra kopen voor in mijn tas.

Links zie een wat duurder merk genaamd Comfort Zone en hiervan heb ik een Renight Recover Cream ontvangen. Dit is een zachte, rijke nachtcreme met anti-oxidante en beschermende eigenschappen voor iedere huidconditie.

Als laatste zat er nog een full size lipgloss van Rituals in de Glossybox. Dit is een Super Shine lipgloss in de kleur Ruby Night. Ook deze gloss is al meer waard dan dat je voor de box hebt betaald. Helaas heb ik een kleur ontvangen die voor mij veel te donker is en ik draag eigenlijk geen lipgloss. Ik heb gezien dat sommige meiden een mooie roze kleur hadden ontvangen. Die had ik wellicht wel gehouden, maar deze gloss geef ik aan mijn zus. Zij zag de lipgloss en was direct verliefd!

Op de lipgloss na zal ik proberen alle producten te testen. De nagelvijl en de nagellak heb ik al gebruikt. I love them!

Wie heeft er nog meer een Glossybox ontvangen? Nee? Zijn jullie van plan hem wel aan te schaffen? Je kunt je nu opgeven voor de december box. Ik heb er één extra besteld als kerstcadeau voor mijn zus. Misschien is dat een leuk idee?
Ik hoor graag wat jullie van Glossybox vinden. Laat je reactie achter bij de comments!

Liefs
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten