20111103

BEAUTY | Nail Of The Day Sydney


Catrice LE Big City Life collectie, jullie hebben er al op meerdere blogs over gehoord en ik heb het er ook al drie dagen lang over. Vandaag laat ik jullie mijn laatste item van aankoopjes zien. Het nagellakje van de Sydney collectie, genaamd Sydney.
Normaal gesproken ben ik teleurgesteld door de kwaliteit van LE lakjes van Catrice. De dekking is vaak gewoon niet goed genoeg. Met Sydney ben ik erg blij, want de dekking is top!! Sydney is volledig gedekt in twee laagjes.De kleur van Sydney is een beetje mauve en wat taupe gemixt. Echt een kleurtje waar ik dol op ben. Ik vind hem persoonlijk ook goed bij dit seizoen passen. Hij is donker, maar je ziet duidelijk de kleur van het lakje.
De houdbaarheid van dit lakje is ook erg goed. Ik draag hem nu al drie dagen en heb alleen op de tip een kleine beschadiging.

Sydney is dus een Catrice lakje van de Big City Life collectie die op het moment in het Kruidvat ligt. De collectie is gewilt, dus wees er snel bij! Het lakje kost zoals we gewend zijn van Catrice, €2,49 en is te koop bij het Kruidvat.

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten