20111105

ENTERTAINMENT | Awkward

                    

" MTV's Awkward laat de wereld zien van de 15-jarige Jenna Hamilton, gespeeld door Ashley Rickards (bekend van One Tree Hill). De comedyserie gaat over het overleven op de middelbare school en alle obstakels die daar bij horen.
Jenna is een onopvallend meisje, dat er graag bij wil horen. Ze is verliefd op Matty, de hunk van de school. Nadat ze een keer samen in bed belanden, wil hij niets meer van haar weten. Als ze daarna in de badkamer uitglijdt en er een pot aspirinepillen de lucht in vliegt, denk iedereen dat ze zelfmoord wilde plegen. Ze wordt op slag bekend op school en in een persoonlijk blog vertelt ze over haar dagelijkse drama’s."

                                                                                                                           Bron: http://www.mtv.nl/Awkward is dus een televisieserie van MTV. Ik moet eerlijk zeggen dat ik eigenlijk nooit zo'n fan ben van de series van MTV. My life As Liz is wel grappig, maar alle andere fictie/non reality series (ik heb het hier dus niet over The Hills en The City, I love those!) van MTV vind ik nooit zo'n succes. Awkward vind ik dus echt fantastisch!
Het gaat gewoon over een onopvallend meisje die zich eens bijzonder wilt voelen of in ieder geval ze wilt zich niet als een freak voelen.
Eigenlijk kan ik er niet teveel over vertellen, want anders weet je al teveel van de serie af. Ik kan alleen echt aanraden om eens een aflevering (of twee...) te kijken!

Awkward is iedere zondag om 19:00 uur te zien op MTV, maar je kan de serie ook online terugzien, klik daarvoor maar hier.

Hebben jullie Awkward al eens gezien? Of hebben jullie er nog nooit nog gekeken? Ik hoor graag jullie mening bij de comments!

2 opmerkingen:

  1. Ik heb het nog nooit gezien, maar heb er nu al zóveel positiefs over gehoord en gelezen! Ik ga zeker een keer een aflevering kijken. Handig dat dat op de MTV site kan, dat wist ik niet dus thanks ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. graag gedaan! Ik hoop dat je het leuk gaat vinden!

    BeantwoordenVerwijderen