20111223

TAGS | The Christmas Tag Part 2

Whats Your Favorite Holiday Movie?
Ik hou van kerstfilms! Love Actually, The Holiday, The Grinch en de film die je MOET zien met kerst, Home Alone!! Volgens mij kijk ik deze films ieder jaar wel met Kerst. I likes.

Whats Your Favorite Christmas Color?
Rood en goud zorgen bij mij altijd wel voor een kerst gevoel.

Do You Like To Stay in Your PJs Or Dress Up For Christmas?
Overdag blijf ik het liefste zo lang mogelijk in comfortabele kleding rondlopen. Joggingbroek en een lekker vest. In de avond kleed ik mij graag mooi aan en dan doe ik mijn haar en make-up!

If You Could Only Buy One Person a Present This Year Who Would It Be?
Dan zou ik een cadeautje voor mijn allerbeste vriendin B. kopen. Ik heb haar al sinds september niet meer gezien omdat ze in London studeert tot januari. Ik mis haar heel erg en omdat ze gewoon mijn beste vriendin is zou ik voor haar een cadeau willen kopenDo You Open Your Present Christmas Eve Or Christmas Morning?
Meestal openen wij de cadeautjes op Kerstavond, maar sinds vorig jaar pas op eerste of zelf tweede kerstdag pas...

Have You Ever Built a Ginger Bread House?
Nog Nooit! Ik heb zelfs nog nooit gingerbread op.

What Do You Like To Do On Your Christmas Break?
Helemaal niets. Films kijken, muziek luisteren, bloggen en spelletjes spelen. Meestal moet ik wel wat huiswerk maken, maar als ik de keuze heb doe ik alleen dingen om te ontspannen.

Any Christmas Wishes?
Ik heb niet echt een kerstwens... ik zo ook niets verzinnen..

Favorite Christmas Smell?
Ik vind de geur van de kerstboom echt een geur die mij aan kerst doet denken. Kaneel en stoofpeertjes vind ik ook echte kerstgeuren.

Favorite Christmas Meal Or Treat?
Als er chocolade in zit ben ik al snel tevreden! Met kerst gaan wij vaak gourmetten, dat doet mij ook echt denken aan de kerst. En ik ben dol op vlees.

Dat was deel 2 van The Christmas Tag! Neem hem over als je dat leuk vind. Laat een linkje achter als je het doet. Ik vind het altijd leuk om tags van anderen te zien!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten