20120129

Review | Essence Special Effect Toppers

Mijn liefde voor Essence is de laatste tijd sterk aan het groeien. Dat geldt ook voor mijn liefde voor glitter nagellak. Essence combineert deze twee liefdes perfect!
Essence heeft nu de Essence Special Effect Toppers. Dit zijn topcoats met glitters erin. Perfect om een saaie kleur mee te pimpen of wanneer jouw nagellak begint de bladderen, topcoat erover en je ziet er niet meer van.

Essence heeft een aantal varianten van de Special Effect Toppers en ik laat mijn exemplaren zien.


Vlnr. 10 Glorius Aquarius, 06 You're a Gold Mine, 01 It's Purplicious, 02 Circus Confetti

De Circus Confetti special effect topper heeft mijn hart gestolen. Het is een topcoat met kleine en mega multicolor glitters. Hij dekt met één laagje niet en je moet een beetje spelen om de glitters over je nagel te verdelen. Hij kan als dupe gezien worden van de populaire OPI Rainbow connection

Ook Glorius Aquarius is prachtig. De topcoat heeft grote oranje en blauwe glitters en kleine zilveren glitters. I love it!!
It's Purplicious is mijn minst favoriet. Hij bestaat uit grote roze en paarse glitters in combinatie met kleine zilveren glitters. Van deze vier vind ik hem het minst bijzonder.
You're a Gold Mine is super mooi en shiny. In tegenstelling tot de andere drie heeft deze topper alleen kleine zilver/gouden glitters. Na wat spelen met de topper merkte ik dat hij goed te gebruiken is als topcoat bij gradient nails.

Mijn favoriete manier van het gebruik van deze Special Effect toppers is met zwarte, donker blauwe en donker grijze kleuren. De kleuren komen dan super goed tot hun recht. Maar Circus Confetti en Glorius Aquarius gebruik ik ook graag op een mooie nude kleur.

Het mooiste aan deze lakjes moeten jullie nog horen. Ze kosten slecht €1,79!! En ze zijn bij Kruidvat te koop.

Hebben jullie een Essence Special Effect Topper? Of zouden jullie ze graag willen hebben? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

1 opmerking:

  1. Ik houd juist helemaal niet van dit soort glitters ;) Glittertjes in een gekleurde nagellak (zoals Dirty Berry van Catrice) vind ik dan wel weer leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen