20120111

What I've Been Up To | Snif Snif Kuch Kuch Stress Stress

Ik voel mij echt een beetje schuldig dat er de laatste tijd weinig updates op mijn blog te vinden zijn. I'm so sorry!!
Sinds ik terug ben van London ben ik echt ziek zwak en misselijk. Ik ben verkouden, heb constant hoofdpijn... Conclusie ik ben ziek and I hate it.

De tijd voor kerst was ongelofelijk stressvol voor mij qua school. Ik volg(de) een belachelijk drukke minor. Ik ben nu met mijn groepje de laatste puntjes op de i aan het zetten voor het project, maar voor de vakantie was ik letterlijk iedere dag van 10 uur tot 17 uur op school bezig met mijn project.
Ook mijn vorige project was erg druk en ik heb daarvan niet eens alles gehaald. Met mijn herkansing daarvoor ben ik nu ook nog bezig.

Soms vraag ik mij echt af waar ik met mijn hoofd ben. Ik vergeet de laatste tijd best veel. Zo kwam ik er net nog achter dat ik nog iets naar de belastingdienst moet sturen voor 12 januari... Morgen snel doen dus. En ik was ook bijna vergeten mijn H&M pakket te retouren. Ik maak mezelf helemaal gek met alles wat ik nog moet doen. AAARGH.

Stress en ziek zijn heeft een beetje een negatief effect op mijn vrije tijd, creativiteit en dus ook op mijn blog. Ik hoop dat jullie het niet erg vinden. Ondanks dat ik vanaf 24 januari vier dagen in de week ga stage lopen, denk ik toch wel weer tijd te hebben om te schrijven.

Hebben jullie verzoekjes voor reviews, artikelen of tags voor mijn blog? Laat het mij alsjeblieft weten. Post het bij de comments!

Liefs,
Deborah

1 opmerking:

  1. Ahww, beterschap! Ik heb het ook hoor, als ik heel druk ben dan schiet bijna alles er verder bij in qua dingetjes thuis enzo. Lekker uitzieken, en dan kan je er weer tegenaan :)

    BeantwoordenVerwijderen