20120224

BEAUTY | Shoplog Catrice Nagellak Spring/Summer 2012


Iedere keer kijk ik er weer naar uit als Catrice nieuwe producten aan het assortiment toevoegd. Als nagellak liefhebster ben ik het meest excited en benieuwd naar nieuwe nagellakjes. Catrice heeft altijd leuke lakjes voor een nog leukere prijs. Ook ditmaal hebben ze mooie kleurtjes aan het assortiment toegevoegd.

V.l.n.r. 700 Birdy Reloaded! , 850 Aretha's R-E-S-P-I-N-K , 740 King of Greens

Mijn favoriete lakjes van deze drie is Aretha's R-E-S-P-I-N-K! De lente begint er langzaam aan te komen, dus dit vrolijke girly roze lakje is perfect wat mij betreft. Ook Birdy Reloaded maakt mij heel blij. Ze is het vrolijke zusje van voorganger Bye Bye Birdy. Het is eigenlijk een overbodige vervanging, maar het is fijn dat er nog steeds een gele lak in het assortiment zit.
King of Greens is een mooi donkergroen lakje met shimmer. Hij lijkt de donkere versie van Sold Out Forever te zijn.
860 Browno Mars , 840 Genius In The Bottle , 790 The Pinky and The Brain

Browno Mars, alleen al de naam vind ik leuk! Het is een taupe/bruin lakje met veel shimmer! I love it! Hij ziet er super mooi uit op mijn nagels (swatches komen snel).
Ik ben verliefd op Genius In The Bottle, wat bijna een dupe is van Chanel Peridot. Het is een duochrome lakje die soms bruin, groen of  goud lijkt te zijn. Dit is echt een lakje waarbij je continue naar je nagels blijft kijken.
Als laatste The Pinky and The Brain. Jawel een tweede roze lakje in het vernieuwde assortiment. Hij is wat donkerder dan Aretha's R-E-S-P-I-N-K. Beide hebben een creamy finish.

Zoals altijd kosten de Catrice lakjes per stuk €2,49 bij Kruidvat en Trekpleister.

Ik ben heel blij met de nieuwe lakjes uit het vernieuwde assortiment. Hebben jullie ook nieuwe lakjes gekocht? Laat het mij weten van de comments. Vertel dan ook gelijk wat je van de kleurtjes vind!

Liefs,
Deborah


1 opmerking:

  1. Ik ben dol op de nieuwe lakjes, maar nog doller op het nieuwe kwastje. Super fijn lakken zo ^^ Salmon & Garfunkel is trouwens ook super mooi <3

    BeantwoordenVerwijderen