20120206

LOVE | The Hunger Games

Sinds anderhalve week ben ik in het bezit van 'The Hunger Games' van Suzanne Collins. Ik kan eerlijk en met plezier zeggen dat ik er een nieuwe obsessie bij heb. I Love This Book!

Ik lees nooit veel en als ik lees zijn het vaak chicklits als 'Shopaholic!' en 'De Duivel Draagt Prada'. Toen ik een aantal maanden geleden een haul van Elle Fowler op Youtube zag en kort daarna een preview van de film die uit gaat komen werd ik erg benieuwd naar het verhaal. Twee weken geleden heb ik het boek via Bol.com besteld en ben ik begonnen met lezen.

Ik lees nu ieder moment dat mogelijk is. In de metro naar mijn stage, terug naar huis en voordat ik ga slapen. Ik ben niet de meest snelle lezer, maar ik zit nu na ongeveer een week op 290 bladzijdes. Vorige week kocht ik zelfs de twee vervolgen van het boek, 'Catching Fire' en 'Mockingjay'. 'The Hunger Games' lees ik trouwens in het Engels. Dat gaat best makkelijk, want volgens mij is 'The Hunger Games' een jeugd/jong volwassenen boek. Niet al te ingewikkeld dus.

Ik heb de beschrijving van Bol.com gehaald. Pas als ik het boek uit heb (en er tijd voor heb) zal ik een review schrijven over het boek. Tot nu maak ik jullie, hopelijk, nieuwsgierig met de beschrijving en de trailer van de filmn die eind maart in de bioscopen gaat draaien.
Sixteen-year-old Katniss Everdeen regards it as a death sentence when she is forced to represent her district in the annual Hunger Games, a fight to the death on live TV. But Katniss has been close to death before - and survival, for her, is second nature. The Hunger Games is a searing novel set in a future with unsettling parallels to our present. Welcome to the deadliest reality TV show ever...

Op 21 maart 2012 zal de film uitkomen van 'The Hunger Games'. Van mij mag het snel zover zijn!
May the odds be ever in your favor!

Zijn jullie al fan van 'The Hunger Games'? Of kende jullie het nog niet? Ik hoor graag jullie meningen bij de commenst!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten