20120213

What I've Been Up To | Personal Update

Jongens toch... Ik schaam mij echt zo hard. Ik laat veel te weinig van mijzelf horen/zien de laatste tijd. We zitten al ruim 6 weken in 2012 en ik heb slechts 13 updates gepost. Wat mij betreft te weinig. Het is daarom wel weer tijd voor een Personal Update. Jullie vragen je wellicht af wat ik de laatste tijd heb gedaan dacht ik zo (en zo niet, dan toch laat ik het weten haha).

Vorige week kwam mijn beste vriendin terug van haar half jaar durende buitenlandse stage! Ik heb haar rond Oud&Nieuw opgezocht (zie de London post). Ik heb haar onwijs gemist, dus ik ben onwijs blij dat ze weer terug is in Nederland.

Mediamarkt was twee weken geleden mijn grote vriend. Jullie herinneren vast nog wel het verlies van mijn laptop het afgelopen najaar. Gelukkig had ik een mini laptop waaraan ik kon werken, maar dat was eigenlijk wel ruk. Twee weken geleden had Mediamarkt een prachtige actie, 19% BTW Weg Ermee! Hier moest ik gebruik van maken. Ik heb (weer) een HP laptop gekocht. Hij is 15,6 inch, 6GB werkgeheugen, 750GB Harddisk en ziet er ook nog eens lekker strak zilver en zwart uit. Ik heb er (slechts) €378 voor betaald. I like! Ik zit de komende jaren weer goed dacht ik zo.

De grootste verandering in mijn leven begon ruim 3 weken geleden. Ik ben begonnen aan mijn derdejaars stage in een theater. Het is een stage van 32 uur in de week. Het is een fulltime stage, maar ze zijn altijd op maandag dicht. Erg vervelend een verplichte vrije maandag! Hihi! Om aan mijn uren te komen (wel 700 uur in totaal) werk ik wat langer in de zomer door.

Om even terug te komen op mijn vrije maandag. Deze heb ik erg hard nodig, want naast 32 uur stage werk ik ook nog 8 uur in het weekend bij AH To Go. Dat zijn 4 uurtjes op zaterdag en 4 uurtjes op zondag (dubbel uitbetaald!). Ik werk dus eigenlijk 40 uur in de week en is mijn enige vrije dag, maandag.
Het is misschien wat veel en ik moet er nog een beetje aan wennen, maar ik wilde niet helemaal stoppen bij AH To Go. Na mijn stage wil ik weer terug naar 12 uur per week en ik wil nu nog genoeg blijven verdienen om leuk te leven en te sparen. Ik krijg gelukkig ook stagevergoeding. Hopelijk kan ik de komende tijd dus goed gaan sparen. Dat is als ik mijn shopgedrag in de hand kan houden. Aan de grootte van mijn wishlist te zien gaat dat alleen niet echt lukken.

Als laatste wilde ik toch nog even melden dat ik gruwelijk verslaafd ben aan The Hunger Games (ook ditmaal, lees de post!) Het eerste boek heb ik in anderhalve week verslonden. Dat is voor mij echt voor het eerst dat ik zo snel een boek uitlees. Lees wel, dat zonder de druk van een boekverslag o.i.d. (dat klinkt vast wel bekend toch?). Wat is het een fantastisch boek. Ik ben langzaam aan ook begonnen met het tweede boek, Hunger Games Catching Fire. Dat wordt weer lekker lezen opweg naar mijn stage en terug naar huis!

Hebben jullie de afgelopen tijd leuke dingen meegemaakt? Vinden jullie het trouwens leuk als ik wat meer foto's ga maken van mijn dagelijkse leven? Hoe saai dat door mijn stage inmiddels wel kan zijn? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

1 opmerking:

  1. Oh wat heerlijk dat je vriendin weer terug is :D Ik ken het alleen van de andere kant, maar vond het zelf toen ook heerlijk om weer thuis te zijn ^^ Ik heb trouwens toen ik stage liep (lang geleden) ook gewoon nog bij de Appie gewerkt, aangezien ik geen half jaar verlof kon krijgen en ook geen stagevergoeding kreeg. En de Appie betaalt best goed ^^

    BeantwoordenVerwijderen