20120324

BEAUTY | Glossybox Maart 2012


Het is weer Glossybox tijd! "Green is the new black", dat is het thema van de Maart 2012 Glossybox.
De Glossybox van deze maand bevat "groene" duurzame producten. Dit is op verzoek van vele abonnees. Goed om te zien dat Glossybox naar haar abonnees luistert!

 

Er viel mij direct iets op toen ik de Glossybox aannam van de postbode... Hij is zwaar! Dat betekend alleen maar veel goeds, dacht ik. En ik moet ook toegeven dat de inhoud van de box mij niet tegenvalt.


   

De inhoud van de box ziet er goed uit toch!? Ik werd helemaal blij dat de Glossybox de merken The Body Shop en Lush bevat. Dat betekend dat wij in de toekomst meer van deze producten in de box zullen zien.

Ik heb de Lush Dream Cream al eens gebruikt en het was best een fijn product. Gebruik het op alle droge en ruwe plekjes op jouw lichaam.
Van Schwartzkopf zit er een Essensity conditioner voor gekleurd haar in de box. Deze conditioner geeft een boost aan gekleurd haar en zorgt ervoor dat je haar makkelijk doorkambaar is. Erg fijn dat het een full size product is.

Van BM Beauty zit er een sample van een blush in, mijn kleur is velvet dawn. De verpakking is wel wat vervelend. Het doosje zit helemaal vol, dus je 'knoeit' al snel met de blush.

Het product waar ik het minst blij mee ben is de Weleda Amandel Gezichtsolie (full size). Ten eerste is het voor de gevoelige huid, wat ik niet echt heb. Daarnaast heb ik een redelijk vette T-zone. Een gezichtsolie werkt bij mij niet. Hier wordt mijn huid alleen maar vetter van.
The Body Shop Chocomania bodybutter is het laatste product in de box. Erg leuk dat dit merk en dit product in de box zit. Ik had al wel aan de producten van deze lijn geroken, maar niks gekocht. Ik vind het leuk dat ik het nu alsnog kan uitproberen.

Een leuke box deze maand met leuke merken! Keep up the good work Glossybox! Hebben jullie ook de box ontvangen? Zo ja, wat zat er bij jullie in en wat vinden jullie ervan?

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten