20120317

BEAUTY | Shoplog Nagellak!

Het is weer de tijd van het jaar waarin make-up merken hun assortiment een boost geven door nieuwe producten toe te voegen. Ik kijk persoonlijk altijd uit naar nieuwe nagellakjes. Mijn favoriete lakken zijn van Catrice. Laatst had ik jullie mijn nieuwe Catrice nagellak laten zien.

Naast Catrice heb ik natuurlijk nog meer lakjes gekocht. Daarvan kan je nooit genoeg hebben. Ik heb een paar nieuwe lakjes van Essence, Lóreal en OPI.

Lóreal heeft nieuwe lakjes aan hun assortiment toegevoegd. De Color Riche Le Vernis nagellak lijn bestaat uit maar liefst 32 prachtige kleuren. Er zit in deze flesjes 5 ML (misschien krijgen we deze flesjes eens wel leeg?) en kosten €5,99 per stuk.

Ik heb 3 kleuren meegenomen. Van links naar rechts zijn dat 613 Blue Reef, 805 Mysterious Icon en 608 Luxembourg Garden. Het zijn 2 blauw groenige kleuren en een taupe/paarse/goude kleur.
De lakjes zijn wat dikker van structuur, beetje vergelijkbaar met sommige lakken van Essence. Zonder topcoat duurt het dan ook wat langer om te drogen. Het is erg fijn dat de kwastjes breed zijn, zo lak je de nagels een stuk sneller, zoals je pink!

Van OPI Holland Collectie heb ik slechts 1 kleurtje gekocht. In eerste instantie was ik onwijs enthousiast over de collectie, maar in de winkel verdween dat toch wel een beetje. I don't give a Rotterdam wilde ik eigenlijk kopen, maar vond hem uiteindelijk niet bijzonder genoeg. Er zijn vast dupes van te vinden.

Ik heb het lakje Dutch 'Ya Just Love OPI? gekocht. Een, op het eerste oog, normaal donker paarse kleur, maar er zitten ook nog roze en goude shimmers in! Ik vind alle OPI lakjes erg fijn in gebruik. Ze hebben fijne kwastjes en het droogt snel. Wel moet ik zeggen dat OPI bij mij super snel chipt, wat erg jammer is voor een dure nagellak, want het houdt mij toch wel vaak tegen om nagellak van OPI te kopen.

Essence heeft weer een aantal mooie producten aan het assortiment toegevoegd. Zo zijn er in het assortiment hele mooie kleuren nagellak uit de Colour&Go lijn bijgekomen. Ook zijn er een paar nieuwe Nail Art Special Effect Toppers in de (dubbele) Essence schappen te vinden.

Uit de colour&Go lijn heb ik 4 opvallende lakjes gekozen. Van links naar rechts zijn dit Gleam in Blue, I Want That, Walk On Air en Wanna Be Your Sunshine. Blauw, roze en geel zijn voor mij echt de kleuren voor het voorjaar en de zomer! De kwaliteit van de Colour&Go lakjes is zoals altijd fijn en de prijzen zijn perfect. Voor slechts €1,29 heb je al een flesje met 5ML nagellak.
Zo kun je nog eens de hele collectie kopen als je dat wilt.

De laatste tijd ben ik ook echt fan van glitter nagellak. Toen ik de nieuwe Special Effect Toppers van Essence zag moest ik die natuurlijk kopen. Links op de foto staat 08 Night In Vegas, een prachtige topcoat met flakes erin. Eindelijk een budget drogist flakie! De flakes hebben afhankelijk van het licht steeds een ander kleurtje. Soms zijn ze oranje, roze, goud of groen. I like!
De andere Special Effect Topper heet 09 Copper'ize me. Het is een multicolor glitters met een oranje/koper basis. De basis is transparant. Het is aan te raden om er een kleur onder te dragen, maar met een aantal lagen van de topper is hij goed op te bouwen. Helemaal dekkend zal deze topper alleen niet worden.

Ik ben super blij met al mijn lakjes. Deze junkie kan wel weer even vooruit. Ik beloof alleen niet dat ik voorlopig niks zal kopen, want Essie komt naar Nederland!

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Haha ik begin me ook steeds meer te ontwikkelen tot een nagellak junkie (A) Ik hou het wel echt bewust bij Catrice (en straks ook Essence, er komt een leuke trend edition aan!) en Barry M. Dan kan het nooit belachelijk duur gaan worden ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dat deed ik eerst ook, maar soms hebben dure merken zulke mooie kleurtjes, die kan ik niet aan mij voorbij laten gaan haha

    BeantwoordenVerwijderen