20120530

TRAVEL | Paris Here I Come!

Parijs. De stad van de liefde. De stad waar ik onder andere door de film Amelie van ben gaan houden.
Toen ik 14 jaar was ben ik er met school voor CKV punten een hele dag heen geweest. Het was februari. Koud en regenachtig. Toch vond ik het geweldig! Sindsdien ben ik nooit meer in Parijs geweest...

Sacre Coeur op een regenachtige dag, ruim 9 jaar geleden.

Aanstaande zaterdag 2 juni 2012 ga ik met Sanne, een meisje van mijn stage, eindelijk weer naar Parijs. And guess what.. Ik ga weer een dag. Een dag is natuurlijk veel te kort om al het moois van de stad te kunnen zien, maar een dagtocht voor €34 konden Sanne en ik niet afslaan.

We gaan met Milot Reizen midden in de nacht vanaf Rotterdam naar Parijs waar we vroeg in de ochtend aan zullen komen. Tot 17.00 uur hebben wij de tijd om van de stad te genieten. Weinig tijd om veel te zien.

Hopelijk heb ik lezers die weleens in Parijs zijn geweest, want ik wil graag tips! Wat zijn echte must sees? Natuurlijk ben ik bekend met de grootste hotspots als de Eiffeltoren, Notre Dame en de Sacre Coeur. Ik wil juist weten waar ik moet zijn om het echte Parijs te beleven! Het moet alleen wel in een kleine 8 uur passen...

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten