20120522

What Did I Do On My Birthday?

Afgelopen zaterdag 19 mei was ik jarig! Op vrijdag werd ik op mijn stage al verrast met slingers en ballonnen op kantoor.
In de avond zou ik in de stad zijn, dus ben ik na mijn stage direct doorgegaan naar de stad. Niemand van mijn vrienden had tijd om met mij te gaan eten. Om mezelf te verwennen ben ik in mijn eentje lekker ossehaas steak gaan eten bij Los Torros in Rotterdam.
Om 00.00 uur heb ik in Breakaway cafe mijn verjaardag gevierd met mijn 2 beste vrienden. Danique en Cocktails! En omdat ik jarig was kreeg ik zelfs een cocktail en shotjes gratis.

Zaterdag kon ik tot 10.00 uur uitslapen, maar was ik om 09.00 uur al klaarwakker. Ik heb wat achter de computer gezeten, heb me aangekleed en mijn make-up gedaan en toen moest ik naar de gemeente om mijn paspoort aan te vragen. Op 12 juni verloopt namelijk mijn identiteitskaart. Aangezien ik het liefste volgend jaar een trip naar New York wil maken, leek het mij het beste om voor een paspoort te kiezen. Om 11.30 uur had ik mijn afspraak. Een kwartier later en €48,75 (!!) armer liep ik het kantoor uit.

Ik ben het winkelcentrum in geweest voor bloemen, taart en wijn. Snel naar huis, haar wassen en op naar de kapper. Ik wil graag lang haar, maar ik ben nu eenmaal niet gezegd met het allermooiste haar. Zodra het lang wordt krijg ik dode punten... Zelfs al was ik een maand geleden nog naar de kapper geweest, alweer had ik dode punten. Ik was gelukkig direct aan de beurt. Een ruime 5 tot 7 centimeter haar heeft de kapper eraf geknipt. Het ziet er nu weer netjes en gezond uit! Op naar lang(er) haar!

Tot de avond heb ik vrij weinig gedaan. Ik ging douchen, aankleden en heb opnieuw mijn make-up gedaan.
s'Avonds is mijn familie (althans het kleine deel wat nog komt) langs geweest. Ik heb lekker met iedereen zitten kletsen en we hebben heerlijke taart gegeten. Het was zeer gezellig!

Volgende week ga ik waarschijnlijk mijn verjaardag met mijn vrienden vieren. Wat feestjes betreft ben ik zeer oncreatief trouwens. Lekker een drankje in de stad doen is voor mij goed genoeg! Misschien zijn jullie creatiever en hebben jullie een leuk idee? Let me know!

Heel spannend was mijn verjaardag niet, maar ik had prachtig weer, voelde me zeer actief en het was erg gezellig. Op naar de volgende... Mijn 24ste verjaardag! Nog maar 363 nachtjes slapen!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten