20120623

BEAUTY | Glossybox Juni 2012


Het is weer tijd voor een nieuwe Glossbox! Het is officieel zomer en dus staat de Glossybox van Juni in het teken van zomer. De producten van de box zijn volledig afgestemd op de zomer. Benieuwd wat erin zit? Kijk dan mee!

Mijn eerste indruk was helaas niet de meest positieve. Ik vind het altijd fijn om cosmetica te ontvangen in de boxen. In deze box zit voor mij helaas geen make-upje... Maar wat zit er dan wel in?

Ik zal beginnen bij de teenspreiders... Ik kan er echt niet tegen, gek genoeg krijg ik er pijn van tijdens ht gebruik ervan. Tevens is het volgens mij geen volwaardig vijfde product. Het had leuker geweest als het een extra product was bij een leuk lakje!

Dan de Allessandro Heel Balm. Ik ben met voetproducten altijd erg benieuwd of het ook echt werkt, dus stiekem ben ik wel benieuwd naar dit product. Het is een crème en hij ruikt lekker naar mint. De Heel Balm zou droge ruwe moeten redden!

In de box zit ook een Figs&Rouge Balm. Dit is een een multi-tasking product. Je kunt het zowel op je lippen als op ruwe plekjes op je lichaam gebruiken. De geur vind ik persoonlijk erg vies. Geef mij dan maar de Elizabeth Arden 8-Hour creme.

Biotherme Lait Solaire spreekt volgens mijn wel voor zich. Het is een zonnebrandcrème met SPF 30 voor lichaam en gezicht. De zonnebrandcrème heeft een heerlijke citrusgeur! Kijk daar hou ik van. Deze mini van 30ML is perfect voor in je tas als je een dagje weggaat en wat zonnebescherming nodig hebt.

Het laatste product is van Tony&Guy en het is de Sea Salt Texturing Spray. Precies hetzelfde product heb ik van Lee Stafford (Beach Babe Sea Salt Spray, te koop bij Etos). Ik heb de Tony&Guy sray nog niet gebruikt, maar qua geur wint de spray van Lee Stafford het for sure! Dat heeft de geur van een dagje strand in een flesje! Ik ga deze spray zeker testen.
Als Glossybox member van het eerste uur kreeg ik ook nog een canvas tasje met het Glossybox logo op de voorkant. Erg handig om mee te nemen richting het strand deze zomer.De juni box is niet mijn favoriete box van de afgelopen tijd, maar dat kan weleens gebeuren natuurlijk!

Hebben jullie de Glossybox van deze maand ontvangen? Zo ja, wat vond jij ervan? Laat het mij ween bij de comments!

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Ohhh, dat met tenenspreiders heb ik ook, ik probeer het steeds weer maar die krengen doen gewoon echt pijn! Niks voor mij. Jammer dat de Glossybox verder zo tegenviel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukkig ben ik niet de enige met dat probleem! Hopelijk is de box volgende maand weer wat leuker!

    BeantwoordenVerwijderen