20120718

COMING SOON | Coming to Cinemas This Summer 2012

Het is zomer en dus heb je extra veel tijd om leuke dingen te doen! Met al dat hemelwater wat naar beneden komt is een tripje naar de bioscoop een betere keuze dan een tripje naar het strand. Ik zet voor jou een rij welke films je moet zien deze zomer!

Nu in de Bioscoop
Magic Mike
Magic Mike is de vrouwenfilm van het moment met in de hoofdrol Channing Tatum!
Magic Mike is een ervaren stripper en neemt een jonge jongen genaamd The Kid onder zijn hoede en leert hem de fijne kunst van het strippen, feesten, vrouwen versieren en gemakkelijk geld verdienen.

Het verhaal is gebaseerd op het oude leven van Channing Tatum als stripper.

Klik voor meer toffe films verder.
Nu in de Bioscoop
The Amazing Spiderman

Eén van ’s werelds populairste superhelden is terug op het witte doek! Met The Amazing Spider-Man wordt een nieuw hoofdstuk aan de Spider-Man-cyclus toegevoegd. In de film zien we een nieuwe, onbekende kant van Peter Parker. Peter komt voor keuzes te staan over het gebruik van zijn krachten, die zijn leven zullen veranderen en zijn toekomst als superheld zullen bepalen.


20 Juli 2012
The Dark Knight Rises

Gotham City krijgt te maken met een nieuw gevaar: Bane is een wrede schurk die in het verleden ernstig gewond is geraakt en een verdovend gas nodig heeft om te overleven. Zonder zijn masker, dat in zijn kaak verwerkt zit, is de pijn voor hem niet vol te houden. Batman die acht jaar na het debacle met The Joker, en de tragische dood van Harvey Dent er niet al te best aan toe is, zal in Bane zijn grootste uitdaging tot nu toe tegenkomen.

6 juli 2012
A Few Best Men

De Engelse jongen David wil gaan trouwen. Dit tot ongenoegen van zijn beste vrienden Tom, Graham en Luke. Wanneer hij verliefd wordt op de Australische Mia lijkt het er op dat zijn nieuwe leven begonnen is. De nacht voor de bruiloft van David en Mia zijn zijn vrienden vastbesloten om David nog een laatste wilde nacht mee te laten maken. De volgende ochtend ontdekken ze echter de bekroonde geit van Mia's ouders en een zak cocaïne op hun kamer. Als de jongens proberen om de gebeurtenissen van de vorige avond te herinneren komen ze er achter dat de zak cocaïne toebehoort aan een meedogenloze drugsdealer. Wanneer de zak opgegeten wordt door Mia's geliefde geit moeten de jongens snel handelen om de mooiste dag van hun beste vriend niet te veranderen in de slechtste dag.

Dit klinkt als een lekkere foute, maar hilarische film! Ook erg leuk, Olivia Newton-John speelt in de film.

23 augustus 2012
To Rome With Love
To Rome With Love, met in de hoofdrollen Jesse Eisenberg, Ellen Page, Penelope Cruz, Alec Baldwin, Roberto Benigni en Woody Allen zelf, geeft ons een kijkje in het leven en de avonturen van diverse mensen: een gepensioneerde operaregisseur die verwoede pogingen onderneemt om een zingende begrafenisondernemer op het podium te krijgen; een architect die een Amerikaanse jongeman van pittig liefdesadvies voorziet uit zijn eigen jeugd; een doodgewone vader die tot zijn grote verbazing ineens de nieuwste beroemdheid van Rome is; en een pasgetrouwd Italiaans stelletje dat een bijzonder romantische dag beleeft…zonder elkaar!

Een nieuwe Woody Allen film! Ik ben erg benieuwd!

13 september 2012
Ted
Deze komedie vertelt het verhaal van John Bennett (Mark Wahlberg), een volwassen man die zijn leven deelt met een teddybeer: Ted. John mocht als kind een wens doen en zo kwam Ted tot leven. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk.

Dit lijkt mij echt een hilarische film! Ted is gemaakt door de makers van Family Guy, dus het moet wel leuk zijn.
Bronnen: Filmtotaal.nl, Moviemeter.nl en Pathe.nl

Dit zijn de films die mij erg goed en erg leuk lijken deze zomer. Ik moet zeggen dat ik het aanbod deze zomer een beetje vind tegenvallen, maar bovenstaande films zijn volgens mij een goede keus!

Lijken deze films jou leuk? Of heb je andere films op jouw must see lijstje staan? Ik hoor het graag bij de comments!

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Ik wil Ted en Magic Mike ook heel graag zijn, Ted lijkt me heel grappig en Magic Mike heeft heel veel mooie acteurs haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Magic Mike en A Few Best Men wil ik graag zien :D Je bent trouwens Brave vergeten, da's ook een must-see vind ik ;)

    BeantwoordenVerwijderen