20120723

BEAUTY | Glossybox Juli 2012

Ik heb de juli editie van Glossybox ontvangen! De juli box staat in het teken van vakantie! Ik was erg benieuwd wat er deze maand in zou zitten. Jullie ook? Kijk dan even mee.Deze maand geen lichtroze box, maar een mooie natural zandkleurige box met lichtblauw papier en strikje.De producten uit de box:Het eerste wat mij opviel in deze Glossybox was de fuchsia roze nagellak van Barry M! Wat een geweldige kleur. I love it!

Ook viel de Glossybox lipstick erg op. Leuk idee dat Glossybox haar eigen lipstick heeft laten ontwikkelen, maar ik had persoonlijk liever een ander product van een bekend merk ontvangen. Dat is tenslotte wat Glossybox ons beloofd te geven... Daarnaast draag ik niet of nauwelijks lipstick, maar misschien vind mijn moeder het een leuke lipstick.

Dan twee mini producten van Weleda uit de duindoorn serie. Het zijn een body oil en een bodylotion. Dit zijn erg handige producten om mee op vakantie te nemen!

Er zat ook een shampoo van Swartzkopf BC hairtherapy oil miracle in de box. Een sample size shampoo wel te verstaan. Het is een shampoo voor alle haartypen. Nogmaals erg handig voor op vakantie. Je neemt geen grote berg producten mee en als het goed is maak je het op reis allemaal op! Zo heb je weer ruimte voor al die nieuwe geshopte spullen.

Als laatste een fullsize foaming face wash van Himalaya Herbals (een voor mij totaal onbekend merk). Deze face wash is voor de normale tot vette huid, perfect voor mij! Het is een zeepvrije face wash en ruikt lekker fris.
Het is in de flacon een lotion, maar door het pompje wordt het een foam. De face wash bevat een kruid genaamd Neem, dat werkt huidherstellend, en Kurkuma wat tegen ontstekingen helpt en dus erg goed is voor een acnegevoelige huid.


Ik zag al op een paar andere blogs dat sommige meiden een fullsize Swartzkopf product hebben ontvangen en sommige meiden (zoals ik) alleen een mini product. Het is niet echt eerlijk om de één een extra fullsize product te geven en de ander niet. Dat vind ik persoonlijk geen slimme zet van Glossybox.

Hebben jullie een Glossybox ontvangen deze maand? Zo ja. wat hebben jullie gekregen en wat vind je ervan? Ik lees het graag bij de comments!

5 opmerkingen:

 1. De lipstick is wel degelijk van een bekend merk onder visagisten: Kryolan. Alleen heeft Glossybox een eigen verpakking ontwikkeld. Ik had dezelfde kleur lipstick in de box en ook dezelfde Himalaya. Van Weleda had ik de geur: Wild Rose en ik had de nail whitener van Allessandro ipv een BarryM kleurtje. Van Schwarzkopf had ik een zonbeschermingsspray.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken Kryolan helemaal niet!
  Heb goede dingen gehoord over de nail whitener, een vriendin had hem ook en hij werkt erg goed bij haar.

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die lipstick is gewoon een extra product hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke artikelen. Barry M is tot nu toe echt mijn favoriete nagellak! Mooi kleurtje is dit ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dankjewel! De nagellak is zeker mooi. Ik hou zeer van knalroze nagellak :D Ben er dus erg blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen