20120712

BEAUTY | My Essie Collection

Essie is een heel fijn nagellak. Sinds kort is Essie in de Nederlandse drogisterijen Etos en DA te koop. Ik kende het merk nog niet zo goed en had er zelf ook nog geen nagellak van, maar sinds de prachtige kleurtjes in Nederland te koop zijn heb ik al een ruime collectie opgebouwd.


Ik ben vooral dol op de lichte felle kleuren van het merk. Essie verkoopt nu niet echt de goedkoopste lakjes, want €9,95 per lakje is een flinke hap in het budget, maar oh do I love the colors!!

De kwaliteit van de lakjes vind ik ook erg fijn. De lichte kleuren dekken niet volledig, maar zo zijn de kleuren ook niet bedoeld volgens Essie. Met twee dikkere laagjes en een snel drogende topcoat krijg ik toch wel een redelijk dekkende kleur op mijn nagels.


Dit is mijn geliefde Essie collectie. Van links naar rechts zijn dit Master Plan, Tart Deco, Watermelon, Tour de Finance (Limited edition), Turquoise&Caicos, Mint Candy Apple, Bikini So Teeny (Limited edition), Mojito Madness (Limited edition), Lapiz of Luxury en Trophy Wife.

Naast deze tien geweldige kleuren heb ik ook nog een Help me Grow basecoat.
Mijn favoriete kleurtjes zijn Tart Deco (en dan vooral op mijn teennagels), Mint Candy Apple en Tour de Finance (hij is zo mooi roze met blauwe ondertoon en shimmer!).

Stiekem heb ik nog een paar kleurtjes op mijn verlanglijstje staan, maar voorlopig kan ik mij met deze kleuren ook heel goed vermaken!

Hebben jullie Essie nagellak? Zo ja, welke kleuren? Heb je geen Essie en zou je ze wel willen hebben, welke kleuren wil je dan graag? Ik lees het graag bij de comments!

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Het zijn zeker mooie lakjes, maar ik vind ze toch iets te duur. Ben ook iets te onhandig voor dure nagellak hahaha ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. waarom ben je onhandig dan? Enne oefeing baart kunst! Ik kan het ook steeds beter haha

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen